میشل ستبون به اهواز می‌رود

گروه فرهنگ و هنر: همزمان با برپایی دومین جشنواره هنرهای تجسمی فجر، عکس‌های «میشل ستبون» از انقلاب 57 در موزه هنرهای معاصر اهواز نمایش داده می‌شود. به گزارش ایسنا، این نمایشگاه بخشی از دومین جشنواره هنرهای تجسمی فجر است که از شنبه 12 بهمن‌ ماه در تهران و 4 استان دیگر از جمله خوزستان و شهر اهواز افتتاح خواهد شد و تا 12 اسفند ادامه دارد.
کد خبر: ۳۰۷۹۷۷

«میشل ستبون»؛ عکاس صاحب نام فرانسوی است که در زمان انقلاب و اوایل جنگ، در آژانس عکس سیپا مشغول به کار بود و مجموعه آثاری از این دوران دارد. آنچه در این نمایشگاه ارائه می‌شود، بیست عکس از مجموعه‌ای 42 قطعه‌ای از انقلاب ایران است که بخش عکس واحد تولید صدا و سیما، 2 دهه قبل خریداری کرده است.

این عکس‌ها سال گذشته و همزمان با برگزاری نخستین جشنواره تجسمی فجر در گالری شماره یک موزه هنرهای معاصر تهران نمایش داده شد. این مجموعه نفیس شامل20 قطعه عکس در اندازه 170 * 225 و سیاه و سفید است که از حضور مردم در تهران سال 57 عکاسی شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها