خانه مارکز موزه شد

محل تولد گابریل گارسیا مارکز نویسنده صاحب‌نام کلمبیایی، برنده جایزه ادبی نوبل و خالق رمان «صدسال تنهایی» به موزه تبدیل شد.
کد خبر: ۳۰۵۸۹۸

به گزارش ایبنا، به نقل از کلمبیاریپورت ، زادگاه این نویسنده صاحب نام اسپانیایی‌ز‌بان بزودی در فوریه سال 2010 برای بازدید عموم مردم افتتاح می‌شود.

این عمارت سفید رنگ و بزرگ که در شهر ارکاتاکای کلمبیا قرار دارد خانه مادری و محل تولد نویسنده است.

این خانه سال‌ها به عنوان «ساختمان ملی» در کلمبیا شناخته می‌شد اما به دلیل سهل‌انگاری‌های مسوولان روز به روز ارزش اولیه خود را از دست داد تا سرانجام محتاج بازسازی و ترمیم اساسی شد و 4 سال قبل بازسازی آن به طور حرفه‌ای آغاز شد.

البته این کار زیاد به مذاق خانواده این نویسنده مشهور خوش نیامده، چرا که پس از بازسازی عمارت، برخی بستگان و نزدیکان نارضایتی خود را از شکل جدید این خانه به خانواده مارکز ابراز کردند.

به اعتقاد آنها بازسازی این خانه ، فضای آن را از روزهایی که مارکز در آن متولد شده، دور کرده است.

این خانه که امروز به عنوان یکی از موزه‌های کلمبیا شناخته می‌شود، اولین روز فوریه سال جاری ( 12 بهمن) افتتاح می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها