علی دایی:

درباره تیم ملی صحبت نمی‌کنم

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هیچ زمانی پاسخ به سوالاتی درباره تیم ملی را نخواهم داد و فقط درباره پرسپولیس حرف می‌زنم و هر وقت نیاز دیدم باید در این باره صحبت کنم خودم حرف‌هایم را بیان خواهم کرد.
کد خبر: ۳۰۴۲۱۶

وی درخصوص صحبت‌های محمد دادکان رییس اسبق فدراسیون فوتبال در برنامه 90 نیز گفت: همه مردم می‌دانند چه اتفاقی در آن زمان افتاد. نمی‌خواهم در این باره برگشت به گذشته داشته باشم. الان سرمربی پرسپولیس هستم و تمرکزم معطوف به اینجاست. مطمئنا آن زمان مسائلی وجود داشته است اما لزومی ندارد که درباره‌اش حرفی بزنم. خودم و تیمم احتیاج به آرامش دارد و صحبت از آن زمان دردی را دوا نمی‌کند.

دایی همچنین درباره عملکرد تیم ملی در تورنمنت قطر صحبت نکرد و گفت: سرمربی تیم ملی فوتبال پرسپولیس گفت: منافع پرسپولیس و آبروی خودم را بیشتر از هر چیز دیگری دوست دارم و از کسانی در کادرفنی استفاده می‌کنم که بیشتر به تیم خدمت کنند.

علی دایی پس از تمرین صبح روز سه‌شنبه تیم پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت: اردوی خوبی در امارات داشتیم و تمرینات مختلفی را به صورت اختصاصی و گروهی با بازیکنان کار کردیم و در حال حاضر شرایطم مطلوب است، همچنین امروز تمرین سنگینی را برای بازیکنان در نظر گرفتیم تا بتوانیم آنها را به سرعت به شرایط مسابقه نزدیک کنیم.

وی در ارزیابی‌اش از بازی این هفته با ذوب آهن گفت: ذوب آهن فصل گذشته بهترین تیم لیگ برتر بود. امسال هم نشان داد یکی از بهترین‌ها و مدعیان قهرمانی است. آنها نتایج خوبی را تاکنون کسب کردند و حریف سرسختی برای ما خواهند بود، دیدار با این تیم یک بازی 6 امتیازی برای ماست و تلاش می‌کنیم در آزادی آنها را شکست دهیم و در ادامه هم امتیازات از دست رفته را جبران کنیم. ما باید حداکثر امتیازات را در 13 بازی باقی مانده به دست آوریم.

وی درباره بازیکن مصدوم پرسپولیس هم گفت: چند بازیکن ما از جمله کریم باقری، مجتبی زارعی، مهدی شیری و الهایی مصدوم هستند اما سایر بازیکنان در شرایط خوبی به سر می‌برند. با توجه به عملکردشان بهترین نفرات را در هر مسابقه به میدان خواهند فرستاد و برایم جوان 20 ساله با بازیکن 35 ساله فرقی نمی‌کند.

وی درباره مشکل گلزنی تیم پرسپولیس گفت: تمام تیم ما باید هجومی بازی کند. ما باید در محوطه 18 قدم حریف با نفرات بیشتری حمله کنیم. بخشی از تمرینات را هم طوری در نظر گرفتیم که بازیکنان از این حیث عملکرد بهتری پیدا کنند. یکی از مشکلات ما ضربات آخر به دروازه‌هاست. روی این مساله داریم کار می‌کنیم تا دقت بازیکنان بالاتر برود.

عابدزاده را دوست دارم اما آبروی خودم را بیشتر

وی درباره نحوه جدایی عابدزاده از کادر فنی تیم پرسپولیس گفت: من کمال احترام را به پیشکسوتان فوتبال می‌گذارم اما الان فوتبال حرفه‌ای است. خیلی‌ها در استقلال بودند که در پرسپولیس هم کار کردند. من عابدزاده را دوست دارم و برایش احترام زیادی قائلم و می‌دانم که همه مردم هم او را دوست دارند. اما باید مربی‌ای را در کادر فنی به کار بگیرم که بیشتر به ما کمک کند. من منافع پرسپولیس و آبروی خودم را بیشتر از همه چیز دوست دارم. مطمئنا پس از پایان فصل من باید جوابگوی نتایج تیم باشم و درباره عملکرد بازیکنان و دروازه‌بانان پاسخ دهم. شاید اکنون به خاطر چنین اقدامی تحت فشار باشم اما نمی‌توانم منافع تیم را به منافع شخصی ترجیح دهم. می‌توانستم عابدزاده را در تیم نگه دارم اما مشکلات قبلی دروازه‌بان‌ها پابرجا بماند و تیم ضربه ببیند، دروازه‌بان ما نباید از زاویه بسته سه گل بخورد. ما یحیوی را به کادر فنی آوردیم تا سطح کیفی دروازه‌بان‌ها را بالاتر ببریم. هرتیم آرزوی داشتن دروازه‌بانان ما را دارد و ما باید باعث پیشرفت آنها بشویم.

وی درباره نهایی شدن کادر فنی پرسپولیس گفت: مشغول صحبت با چند گزینه هستیم که به محض نهایی شدن آنها را اعلام خواهم کرد و نمی‌توانم از آنها نامی ببرم.

هیچ کسی با احترام با من برخورد نکرد

دایی در پاسخ به این سوال که فکر نمی‌کنید نوع رفتار درباره کنار گذاشتن عابدزاده باید بهتر انجام می‌شد گفت: ما بی‌احترامی‌ای به او نکردیم. ما صبر کردیم تمرینات تمام شود و جلوی چشم بازیکنان هم به او نگفتیم و بعد که تمرین تمام شد همه رفتند، رسایی در این باره با او صحبت کرد و از عابدزاده عذرخواهی کرد. با من هم اگر چنین رفتاری می‌شد مشکلی نداشتم کما اینکه در گذشته هیچ کس با احترام و سپاس فراوان عذر دایی را نخواست.

دایی همچنین درباره تعاملش با خبرنگاران گفت: دایی تا حالا با هیچ کس بی‌احترامی نکرده است. من معتقدم اگر حریم‌های متقابل حفظ شود هیچ موقع از علی دایی بی‌احترامی نخواهید دید وباید بر این موضوع تاکید کنیم.

در پایان این تمرین علی دایی هنگام ورود به رختکن با لیدرهایی که به محل تمرین آمده بودند مواجه شد و به آنها گفت تمام تلاشم را برای موفقیت پرسپولیس انجام می‌دهم و موفقیت این تیم و آبرویم را بیشتر از هر چیز دوست دارم. ما اینجا عقاب و از این حرف‌ها نداریم. من عابدزاده را دوست دارم و می‌دانم همه مردم هم او را دوست دارند اما باید به موفقیت پرسپولیس فکر کنیم.

ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها