ریان رویج شاپ، پژوهشگر فناوری تغذیه در هلند که سرپرستی این تحقیق را عهدهدار بوده دراینباره میگوید: بوها، چاشنیها و بافتهای خاصی وجود دارند که در بروز احساس سیری در انسانها موثر هستند. این یافتهها به محققان کمک میکند که نسل جدیدی از غذاها را تولید کنند که با آزاد کردن بوهایی به افراد کمک کنند احساس سیری نمایند و در نتیجه با این شیوه بتوانند با پرخوری و چاقی مقابله کنند.
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد