عماد رضا در گفتگو با «جام‌جم»:

60 گله می‌شوم

بهترین گلزن خارجی تاریخ لیگ برتر ایران ، سپاهان را به مقصد بازی در هلند ترک می‌کند.
کد خبر: ۳۰۰۴۷۵

عماد محمدرضا، مهاجم عراقی سپاهان با گلی که در دیدار با مس زد، ضمن زدن دهمین گل این فصل خود، با ثبت چهل و هشتمین گل در لیگ برتر فوتبال ایران، عنوان بهترین گلزن غیرایرانی تاریخ این مسابقه‌ها را هم به دست آورد.

عماد رضا که پیش از حضور در ایران با درخشش در رقابت‌های فوتبال المپیک و رساندن عراق به مرحله نیمه‌نهایی این رقابت‌ها، خود را به عنوان بازیکنی تاثیرگذار، تکنیکی و شناخته‌شده مطرح کرده بود، سابقه سال‌ها بازی در تیم‌های قطری را نیز به همراه دارد.

او علاوه بر درخشش در رقابت‌های لیگ در مسابقه‌های جام حذفی، لیگ قهرمانان آسیا و حتی جام باشگاه‌های جهان هم گل‌های زیادی برای سپاهان به ثمر رسانده است.

چه احساسی از عنوان تازه خود یعنی «بهترین گلزن خارجی تاریخ لیگ برتر فوتبال ایران» دارید؟

طبیعی است که خیلی خوشحالم و کاملا ابراز رضایت می‌کنم؛ هرچند در ادامه فصل، آمار گل‌های لیگ برتری خود را بالا می‌برم و مطمئن باشید به عدد 60 گل می‌رسانم.

شما علاوه بر این 48 گل، در جام حذفی لیگ قهرمانان آسیا و جام باشگاه‌های جهان هم گل‌های زیادی برای سپاهان زده‌اید. در مجموعه همه تورنمنت‌ها چند گل برای سپاهان و باشگاه قبلی ایرانی خود (فولاد خوزستان)‌ به ثمر رسانده‌اید؟

متاسفانه آمار همه گل‌هایم را در دست ندارم، ولی در لیگ قهرمانان آسیا، 8 گل و در جام باشگاه‌های جهان 2 گل زدم. آن 2 گل آنقدر به چشم آمد که در پایان تورنمنت، هواداران فوتبال در سراسر دنیا که در نظرسنجی فیفا شرکت کرده بودند، مرا به عنوان دومین بازیکن تاثیرگذار برگزیدند.

عامل موفقیت و گلزنی‌های پی در پی خود در بازی‌های حساس و مهم سپاهان را در چه می‌بینید؟

من در شهر اصفهان و باشگاه سپاهان احساس راحتی می‌کنم و رضایت کامل دارم. این باشگاه امسال از بهترین مدیریت، مربی و بازیکنان سود می‌برد؛ در حالی‌که در ابتدای حضورم در ایران با مشکلاتی روبه‌رو بودم که خیلی اذیتم می‌کرد؛ ولی الان کاملا رفع شده است.

چه مشکلی شما را اذیت می‌کرد؟

دوری از وطن.

با این حال، شما در همان سال اول در فولاد خوزستان هم درخشش بسیار خوبی داشتید و معمولا در اندک دقایق حضور در میدان گل می‌زدید؟

بله. در 12 بازی که معمولا به طور ذخیره حضور داشتیم و دقایقی به میدان می‌رفتم 8 گل برای تیم خوب فولاد زدم. مشکل من با آن تیم نبود، بله با خود و شرایطم بود. شرایطی که به من فشار وارد می‌آورد و حتی از تیم ملی دورم کرد.

شما تنها در قهرمانی عراق در جام ملت‌های آسیا، غایب بزرگ لقب گرفتید، چه مشکلی ویه‌را (سرمربی وقت عراق)‌ با شما داشت؟

ویه‌را مشکلی با من نداشت. فقط به دلیل مصدومیت، آن تورنمنت مهم را از دست دادم. شما دیدید ویه‌را بعدها وقتی به سپاهان آمد، بدون هیچ مشکلی با من کار کرد. اگر او بازیکنانی را به تیم ملی عراق دعوت نمی‌کرد، به دلیل رعایت کردن نظر فدراسیون بود.

برای تیم ملی عراق چند گل زده‌اید و آیا از این حیث هم رکورد دارید؟

در 80 بازی ملی، 35 گل زده‌ام.

طی این سال‌ها، عبدالوهاب ابوالهیل همواره در کنار شما بازی می‌کرده، امسال او دیگر در سپاهان نیست. در غیاب ابوالهیل، احساس کمبودی به شما دست نمی‌دهد؟

ابوالهیل به فولاد خوزستان رفته است. من در آن تیم بازی کرده‌ام و می‌دانم تیم خوبی است که تنها به خاطر نتایج بد ابتدای فصل خود، قعرنشین شده است. فولاد و ابوالهیل در ادامه فصل، خود را بالا می‌کشند، ضمن این‌که در سپاهان همه چیز خوب است و در کنار ابراهیم توره و بازیکنان شاخص و بزرگ دیگر کاملا راحت بازی می‌کنم. این باشگاه با شرایط کنونی خود راحت می‌تواند هم در لیگ و هم در لیگ قهرمانان آسیا موفق باشد.

شما قبلا در باشگاه‌های خارجی بازی کرده‌اید و طی سال‌های اخیر، پیشنهاد بازی در سپاهان را به بازی در تیم‌های عربی ترجیح داده‌اید. با توجه به یک ساله بودن قرارداد امسالتان چه برنامه‌ای برای بازی در سال آینده دارید؟

هنوز هم پیشنهادهایی از کشورهای عربی دارم. من در الغرافه و الوکره قطر توپ زده‌ام، ولی احساس می‌کنم حالا وقت آن است که فوتبالم را در اروپا ادامه دهم و ان‌‌شاءالله در پایان همین فصل، به یکی از تیم‌های هلندی خواهم پیوست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها