قنبری در گفت‌وگو با جام‌جم آنلاین:

گفت‌وگو، وحدت مدنظر رهبری رامحقق می‌کند

سخنگوی فراکسیون اقلیت مجلس گفت: اگر در شرایط کنونی گروه‌های سیاسی به گفت‌وگو با هم بپردازند آن وحدت و آرامش که مدنظر مقام معظم رهبری است، محقق می‌شود.
کد خبر: ۳۰۰۳۱۰

داریوش قنبری نماینده ایلام در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار جام‌جم آنلاین با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر حفظ وحدت و آرامش در جامعه گفت: متاسفانه بیانات مقام معظم رهبری مدتهاست که مورد بی‌توجهی کسانی قرار می‌گیرد  که مدعی اطاعت از ایشان هستند و در عمل نشان دادند که اقبال خاصی برای ایجاد وحدت و آرامش در کشور ندارند.

وی افزود: این عده ثابت کردند که تنش در جامعه به نفع آنان است و احساس می‌کنند با دامن زدن به تنش و بردن فضای جامعه به سمت رادیکالیزه شدن، می‌توانند آزادی سیاسی را ذبح کنند تا به راحتی به قلع و قمع مخالفان خود بپردازند.

سخنگوی فراکسیون اقلیت مجلس تاکید کرد: این طیف هیچ حق و حقوقی برای مخالفان خود قائل نیستند در حالی که حقوق زیادی برای خود قائل هستند. حقوق مصرح در قانون اساسی را برای طیف مقابل خود به رسمیت نمی‌شناسند و با تفکر تک‌گرایانه سعی در ایجاد فضای مسموم در جامعه دارند.

قنبری گفت: مهم‌ترین الزام در پیروی از فرامین مقام معظم رهبری ایجاد فضای مبتنی بر گفت‌وگو و گذر از این فضای تک‌سالارانه است.

یوسف اسدی - خبرنگار جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها