آخر هفته با تلویزیون

مخاطب فیلم‌های سینمایی فردا باشید

گروه رسانه: فردا تلویزیون فیلم‌های طعمه، پدر پر افتخار من، گل، راهی به بالا نیست، «ویزیون تله: طوبی» و به دنبال جکی را به آنتن پخش خواهد سپرد. شبکه یک سیما فیلم سینمایی «طعمه» به کارگردانی فرامرز صدیقی را فردا ساعت 40/15 پخش خواهد کرد.
کد خبر: ۲۹۹۵۴۹

اعضای یک گروه قاچاق مواد مخدر، مردی به نام غلام را یک روز پس از آزادی‌اش از زندان به قتل می‌رسانند. مرتضی،‌ مأمور تجسس اداره مبارزه با مواد مخدر یکی از افراد گروه به نام پیردوست را دستگیر می‌کند. مرتضی، پیردوست را که سال‌ها پیش معلم او بوده است با ضمانت خود آزاد می‌کند. رئیس گروه قاچاقچی‌ها با تزریق مواد مخدر به پیردوست او را وادار می‌کند تا مرتضی را موقع ورزش صبحگاهی با گلوله از پا درآورد، اما پیردوست در اوج حادثه به جای هدف قراردادن مرتضی به یکی از قاچاقچی‌ها شلیک می‌کند.

فرامرز قریبیان، جمشید هاشم‌پور، رضا رویگری، فخرالدین صدیق‌شریف و زنده‌یاد هادی اسلامی در این فیلم هنرنمایی کرده‌اند.

شبکه 2 سیما هم فیلم سینمایی «پدر پر افتخار من» را فردا ساعت 15/18 پخش می‌کند.

داستان فیلم درباره خانواده‌ای است که 2 فرزند پسر دارند. آنها روزی تصمیم می‌گیرند با هم برای مسافرت به پاریس بروند. در آنجا به آنها خوش می‌گذرد و همین موضوع باعث می‌شود که پسر بزرگ‌تر تصمیم بگیرد درآنجا بماند و به همراه والدینش به خانه برنگردد.

فیلم سینمایی پدر پر افتخار من، به کارگردانی یاوس ربرت ساخته شده است.

شبکه 3 سیما هم صبح جمعه ساعت 10 فیلم سینمایی «گل» را پخش خواهد کرد.

داستان فیلم درباره جوانی هندی است که از کودکی آرزوی بازی در یکی از تیم‌های فوتبال کشورش را دارد و سرانجام پس از تلاش‌های فراوان و زحمات طاقت‌فرسا به این آرزو دست می‌یابد.

جان آبراهام، ارشد وارسی، بیپا شاباسو، بومن ایرانی و دالیپ تاهیل در فیلم سینمایی گُل به کارگردانی ویوک آگنیهوتری محصول هندوستان ایفای نقش کرده‌اند.

این شبکه همچنین فیلم سینمایی «راهی به بالا نیست» را به کارگردانی جیمز سیل فردا شب ساعت 23 پخش خواهد کرد.

این فیلم یک داستان جنایی را روایت می‌کند؛ ویور با دوستش برای بستن قرارداد به ساختمانی می‌روند. از این قرارداد چند میلیون دلار نصیب آنها می‌شود، ولی دوست ویور مردی را اجیر می‌کند تا او را بکشد، غافل از این‌که همگی در پارکینگ ساختمان مورد حمله قرار می‌گیرند.

گریسون مک کوچ، آدریان پال و آمی لوکین در فیلم سینمایی راهی به بالا نیست، به ایفای نقش پرداخته‌اند.

شبکه 4 سیما هم «ویزیون تله: طوبی» به کارگردانی ویلماز اردوگان را فردا ساعت 30/20 در قالب «سینما 4» پخش می‌کند.

اکتبر سال 1980 در حوالی آنکارا از معلمی به نام امیت گانر خواسته می‌شود که مسوول یک کتابخانه شود. او همراه با خانواده‌اش پیشنهاد را قبول می‌کند. وی دختری به نام طوبی دارد که از پاها فلج است.

فیلم سینمایی «ویزیون‌تله: طوبی» با بازی ییلماز اردوگان، تارک آگان، دمت آکباق و دئیس آکایا محصول سال 2004 کشور ترکیه است.

شبکه تهران نیز فیلم سینمایی «به دنبال جکی» را فردا ساعت 30/3 به آنتن پخش خواهد سپرده این فیلم داستان زانگ ای‌ شان یک نوجوان چینی است که از 10 سالگی همراه والدینش به اندونزی آمده. او که پدر و مادر گرفتاری دارد با مادربزرگش زندگی می‌کند. زانگ، پسری لوس و بی‌ادب است که درس‌های چینی‌اش بسیار ضعیف است، اما قهرمان مورد علاقه‌اش جکی چان است. زانگ که ازسوی همکلاسی‌هایش تحقیر می‌شود، تصمیم می‌گیرد برخلاف میلش به پکن برود.

ییشان زنگ، جکی چان، کایزینگ ایزین جایار و وبینگ بای در فیلم سینمایی به دنبال جکی، ایفای نقش کرده‌اند.

اطلاعات فیلم‌هایی که قرار است امروز پخش شوند، در صفحه 16 به چاپ رسیده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها