در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش واحد مرکزی خبر ، وزیر آموزش و پرورش در حاشیه یازدهمین مانور سراسری زلزله و ایمنی در جمع خبرنگاران افزود: چهار میلیارد دلار برای ساخت مدارس و مقاوم سازی آنها از حساب ذخیره ارزی اختصاص می یابد و تاکنون نیز دو هزار و 800 میلیارد تومان برای این منظور هزینه شده است.
وی با بیان اینکه بخشی از مبلغی که قرار است به مقاوم سازی مدارس اختصاص یابد به علت تعدیل قیمت افزایش می یابد، گفت: این مبلغ که برای ساخت و مقاوم سازی مدارس اختصاص می یابد باید پیش از این پرداخت می شد.
حاجی بابایی گفت: معادل هزینه انجام شده هزینه ای هم از طریق بودجه های دولتی و خیرین مدرسه ساز برای ساخت و مقاوم سازی مدارس اختصاص می یابد. در حال حاضر 4 هزار مدرسه در دست ساخت داریم و هر سال این میزان رشد می کند.
وی افزود: در چهار سال گذشته بیشتر مدارس کشور بازسازی شده است و تا پایان برنامه پنجم، همه مدارس بازسازی و مقاوم سازی می شوند که این میزان فعالیت در این حوزه در هیچ کشوری سابقه ندارد.
حاجی بابایی با بیان اینکه از 43 بلایای طبیعی شناخته شده در جهان 30 مورد در ایران وجود دارد، گفت: تلاش ما این است که مدارس را به شکلی بسازیم که در برابر این گونه بلایا مقاوم باشند.
وزیر آموزش و پرورش در پایان هدف از برگزاری یازدهمین مانور زلزله را آموزش ، آمادگی ، سرعت و دقت عمل بیان کرد و گفت: سالانه صدها طرح افتتاح می شود که نوسازی بافت های فرسوده مدارس جزو اولویت ماست.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: