در انتظار قاطعیت

1- در چند روز گذشته شاهد انتشار اخبار حوادث تلخی در ارتباط با متجاوزان به عنف بودیم که احساسات عمومی جامعه را جریحه‌دار ساخته است.
کد خبر: ۲۹۴۰۷۸

خبر آزار و اذیت یک زن توسط 6 متهم در بیابان‌های شرق تهران، خبر آزار و اذیت زن یک سرایدار توسط3 شرور با تهدید به بریدن سر کودک در لواسان و امروز نیز در حادثه‌ای مشابه اقدام 5 فرد شرور که با ربودن یک زن در پوشش حمل مسافر و آزار و اذیت وی، طلاهای زن قربانی را سرقت می‌کنندکه در مورد اخیر افراد شرور، پس از دستگیری متاسفانه بدون برخورد قاطع قضایی که وعده آن داده شده است، آزاد می‌شوند.

2- اگر چه درج این قبیل اخبار بلافاصله موجب واکنش بالاترین مقام‌های کشور از جمله رئیس قوه قضاییه و رئیس مجلس شورای اسلامی شد، اما واقعیت این است که برخی قضات که وظیفه رسیدگی به پرونده چنین مجرمانی را بر عهده دارند، قاطعیت لازم را در برخورد با آنان نشان نمی‌دهند و به نظر می‌رسد از تبعات آزادی چنین مجرمانی خبر ندارند. اگر چه طبق قانون، یک قاضی از استقلال رای برخوردار است، اما نباید فراموش کرد ترحم بر انسان‌نماهایی که این چنین نوامیس مردم را مورد تعدی قرار می‌دهند، ظلم مضاعف بر مردم و همه کسانی است که می‌خواهند در جامعه با آرامش و امنیت زندگی کنند.

3- قربانیان چنین جرایمی تا آخر عمر در کابوسی وحشتناک به سر خواهند برد و چه بسا با نگاه تساهل‌گونه دستگاه قضایی به موضوع ، کانون زندگی بسیاری افراد متلاشی ‌شود.

4- بالاترین مقام قضایی کشور بخوبی واقف است که بی‌توجهی به مجازات قاطع این قبیل مجرمان که به لطایف‌الحیل سعی در فرار از کیفر دارند، موجب بی‌اعتمادی مردم به تلاش قضات شریف خواهد شد، کما این که پس از درج خبر زن سرایدار در روزنامه، صدها نفر از مردم با ارسال پیام و تماس تلفنی ، از رئیس قوه قضاییه خواستار قاطعیت در برخورد با متجاوزان به نوامیس و امنیت مردم شده‌اند؛ درخواستی که امیدواریم فارغ از رنگ و بوی سیاسی جامه عمل پوشیده و به مطالبات بحق مردم پاسخ بایسته و مناسب ارائه شود.

5- امروز زن سرایدار و زن جوانی که در بیابان قربانی اشرار سابقه‌دار شده‌اند، حتما در زوایای ذهن خود در جستجوی عدالت و احقاق حق پایمال‌شده انسانی خود هستند و شاید به این می‌اندیشند که نظام جمهوری اسلامی چگونه و کی این تبهکاران را به سزای اعمالشان خواهد رساند تا التیام‌بخش احساسات جریحه‌دار شده آنها باشد.

6-‌ درخواست مجازات قاطع و اثرگذار برای این نوع تبهکاران، زندان نیست، بلکه برای جراحی این غده‌های چرکین و سرطانی از کالبد جامعه‌ای که آرامش و امنیت حق مسلم مردم آن است باید احکام اثرگذار و عبرت‌آموزی از سوی دستگاه قضایی صادر شود. پس انتظار است ریاست این دستگاه و قضات آن دستور قاطع صادر کنند تا جامعه از لوث وجود این جرثومه‌های فساد و تباهی هر چه زودتر پاک شود.

ناصر صبوری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها