چهره‌ها و حادثه‌ها

اگر فرار نمی‌کردم در این دنیا نبودم

اشکان درخشان، یکی از قهرمانان والیبال‌ کشور است که در سال 1367 در کرج به دنیا آمد. به خاطر والیبالیست بودن پدرش، از کودکی با این ورزش آشنا شد و امسال ششمین سالی است که به صورت حرفه‌ای والیبال بازی می‌کند. او سال 84 به عضویت تیم ملی درآمد ، قبل از آن کاپیتان تیم ملی نوجوانان بود و با این تیم نایب قهرمانی جهان را تجربه کرد. اکنون در تیم ملی جوانان بازی می‌کند. تیمی که به مقام سومی جهان دست پیدا کرد. او در باشگاههای تلاش شهریار، پرسپولیس، سایپا، استیل آذین، پتروشیمی بندر امام و سنگ آهن بافق نیز عضویت داشته و حالا عضو تیم گل گهر سیرجان است.
کد خبر: ۲۹۳۶۸۱

روزی که این مصاحبه با اشکان درخشان انجام شد، فقط یک روز از حادثه‌ای خطرناک که برایش اتفاق افتاده بود می‌گذشت. حادثه در حدی خطرناک بود که درخشان می‌گفت اگر شانس نمی‌آورد ممکن بود امروز کسی تلفنش را جواب ندهد. ماجرا را از زبان درخشان بخوانیم: دیروز حادثه‌ای اتفاق افتاد که نزدیک بود هفت هشت نفر از بازیکنان تیم گل گهر سیرجان را بکشد. کنار خیابان ایستاده بودیم و منتظر بودیم ماشین بگیریم و برویم سر تمرین. ناگهان یک پراید که داشت از دست پلیس فرار می‌کرد با سرعتی نزدیک 120 پیچید و اگر ما همان لحظه به پیادهرو فرار نمی‌کردیم حالا در این دنیا نبودیم.

درخشان به شوخی می‌گوید: ضرب المثلی در سیرجان وجود دارد که می‌گوید راننده آن است که از چهار راه اول سیرجان وارد شود و از چهار راه آخر سالم بیرون بیاید. صحنه دیروز همه ما را به وحشت انداخت، اما چندان هم عجیب نبود. باید سعی کنیم موقع ایستادن کنار خیابان بیشتر مواظب باشیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها