کارشناسان به اعزام ستاره‌های تیم ملی‌ به ویتنام اعتراض دارند

بازی با اعتبار بسکتبال ایران

گروه ورزش - رضا پورعالی: رقابت‌های بسکتبال 3 نفره یا همان خیابانی دومین دوره بازی‌های داخل سالن آسیا، به جولانگاه بسکتبالیست‌های ملی‌پوش ما تبدیل شده، اما واقعیت این است که اهالی بسکتبال از پیروزی‌های متوالی تیمی که به ویتنام رفته، زیاد خوشحال نیستند. علت این نارضایتی را باید در اعتراض‌هایی که از سوی بسکتبالی‌ها مطرح می‌شود، جستجو کرد. در شرایطی که فضای بسکتبال ایران بستر مناسبی برای انتقاد ندارد، اقدام فدراسیون برای اعزام 4 نفر از ستاره‌های تیم ملی به مسابقات بی‌کیفیت ویتنام، با‌واکنش‌های زیادی از سوی کارشناسان و مربیان بسکتبالی همراه شده است.
کد خبر: ۲۹۲۰۱۳

آنها معتقدند وقتی می‌توانیم با تیم‌های دوم، سوم و یا حتی چهارم خود قهرمان رقابت‌های بسکتبال 3 نفره ویتنام شویم، چرا باید ارزشمند‌ترین بازیکنان تیم ملی‌مان را به مسابقاتی بفرستیم که از سطح کیفی نازلی برخوردار است. از جمله مربیانی که با صراحت در این مورد صحبت می‌کند مصطفی هاشمی، سرمربی مهرام است. او که برای احترام گذاشتن به خواست فدراسیون بسکتبال، 3 نفر از بازیکنان اصلی‌اش، یعنی صمد نیکخواه بهرامی، حامد آفاق و مهدی کامرانی را در اختیار تیم ملی قرار داده است، به «جام‌جم» می‌گوید: «با جرات می‌توان گفت تمام کسانی که دستی در بسکتبال دارند، با اعزام چنین تیمی به ویتنام مخالفند، اما آن‌طور که به ما گفته شد، از سوی کمیته ملی المپیک و سازمان تربیت بدنی اجبار شده که یک تیم فوق‌العاده قوی راهی بازی‌های داخل سالن ویتنام شود تا صددرصد صاحب مدال طلا شود.»

به دلیل حضور 3 بازیکن اصلی مهرام در تیم ملی بسکتبال خیابانی، بازی فردای این تیم مقابل شهرداری گرگان، در چارچوب هفته پنجم لیگ برتر بسکتبال، لغو شد تا حتی برگزاری منظم لیگ برتر بسکتبال هم در سایه اهمیت طلای ویتنام قرار گیرد. هاشمی با انتقاد از این تصمیم ادامه می‌دهد: « حتی اگر فدراسیون با اصرار سازمان تربیت بدنی و کمیته ملی المپیک، مبنی بر اعزام تیمی قدرتمند به بازی‌ها مواجه می‌شد، می‌توانست آنها را قانع کند که با پتانسیل موجود در بسکتبال ایران، هر تیمی از کشورمان می‌توانست قهرمان بازی‌های ویتنام شود. ما قهرمان آسیا هستیم و نباید اعتبارمان را این‌گونه خرج کنیم.»

سرمربی مهرام با بیان این‌که این‌گونه اقدامات یک نوع ستاره‌سوزی است و شان بسکتبال ایران را پایین می‌آورد، خاطرنشان می‌کند: «تا آنجا که من می‌دانم فدراسیون هم مخالف این اعزام بود، اما به آنها تکلیف شد و پذیرفتند. حال باید دعا کرد که خدای نکرده مصدومیتی گریبانگیر ستاره‌های ارزشمند بسکتبال کشورمان نشود، چراکه در اینصورت دیگر هیچ‌کس جوابگو نخواهد بود.»

البته برخلاف نظر مصطفی هاشمی، برخی کارشناسان (که‌دوست ندارند نامی از آنها برده شود)، براین باورند که فدراسیون، بابت اعزام این نفرات به ویتنام تحت فشار نبود و این خواست مسوولان رده‌ بالای بسکتبال بود تا با اعزام این نفرات و کسب قطعی طلای بازی‌های داخل سالن آسیا، فصل جدیدی را در برقراری رابطه حسنه با رئیس جدید سازمان تربیت بدنی ایجاد کنند.

بردهای آسان

چهارمین عضو تیم ملی بسکتبال 3 نفره ایران، اوشین ساهاکیان از باشگاه ذوب‌آهن اصفهان است. اوشین به همراه صمد، حامد آفاق و مهدی کامرانی، تا به امروز کار مشکلی مقابل رقبای خود نداشتند تا جایی که مقابل افغانستان در کمتر از 5 دقیقه به امتیاز 33 رسیدند، عربستان را در 5 دقیقه دوم، با نتیجه 33 بر 24 شکست دادند و مقابل ازبکستان هم....

با وجود این نتایج بیراه نیست اگر صمد نیکخواه بهرامی از قهرمانی تیم ایران در هوشی‌مینه ویتنام حرف بزند. او که کاپیتان تیم ملی بسکتبال خیابانی ایران است، می‌گوید: «ما تمام توان خود را برای کسب بهترین نتیجه به کار خواهیم گرفت و هیچ تیمی را از پیش بازنده نمی‌دانیم.»

به هر حال، مطابق با نظر محمود مشحون رئیس فدراسیون بسکتبال، که معتقد است؛ «مردم و مسوولان ورزش، از بسکتبال ایران انتظار درخشش در همه رده‌ها را دارند»، همه‌ چیز طبق برنامه پیش می‌رود و طلای بسکتبال خیابانی ویتنام، در چنگ ستاره‌های بسکتبال ایران است و تا چند روز آینده به کلکسیون افتخارات ورزشی ما اضافه خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها