
دکتر کیمیاگر تاکید کرد: بهترین روش برای خارج کردن مواد غذایی به خصوص شیر، قرار دادن مواد غذایی چند ساعت قبل از مصرف در یخچال است تا خروج از انجماد آهستهتر صورت گیرد.
وی تصریح کرد: شیر و برخی میوهها نظیر آلبالو و توت فرنگی دارای بافتی ظریف هستند و زمانی که از فریزر خارج میشوند، اگر به درستی از انجماد خارج نشوند تمام ارزش غذایی خود را از دست میدهند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است