در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
«داریوش احمدی»در گفتگو با ایرنا افزود: دانش آموزان مقطع ابتدایی و راهنمایی دخترانه و پسرانه، مدارس ابتدایی و راهنمایی غیر انتفاعی، مهدهای کودک، مدارس استثنایی و شبانه روزی تحت پوشش این طرح قرار دارند.
وی تصریح کرد: البته تمام مقاطع تحصیلی شبانه روزی تحت پوشش این طرح قرار می گیرند.
کارشناس مسوول نظارت و پیگیری شیر مدارس ادامه داد: این ماده خوراکی در قالب شیر استریل و پاستوریزه در مدارس توزیع می شود.
به گفته احمدی ، شیر پاستوریزه به شکل لیوان و شیر استریل به شکل پاکت های چهارگوش و سه گوش که ماندگاری بیشتری دارند، توزیع می شود.
وی ادامه داد: شیر باید تا فروردین ماه و یا اردیبهشت ماه در 70 نوبت در مدارس توزیع شود.
احمدی با بیان اینکه حدود 12 میلیون دانش آموز تحت پوشش این طرح قرار می گیرند، بودجه اختصاص داده شده به این طرح را 161 میلیارد تومان اعلام کرد.
وی با انتقاد از بی توجهی برخی از مدیران برای توزیع 70 نوبت شیر در مدارس تاکید کرد: اولیا باید پیگیر بوده و دقت داشته باشند که فرزندان آن ها باید تا پایان سال تحصیلی 70 نوبت شیر رایگان دریافت کرده باشند.
احمدی با تاکید بر اینکه شیرهای توزیعی در مدارس به تایید کارشناسان بهداشت رسیده است، افزود: دانش آموزان باید شیر را در مدارس مصرف کنند و والدین به مصرف روزانه شیر فرزندانشان توجه ویژه ای داشته باشند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: