سایه‌خبر

برداشت سیاسی از بیماری آیت‌الله یزدی

جهان‌نیوز اعلام کرد که خبر عدم حضور آیت‌الله یزدی در جایگاه هیات رئیسه در زمان سخنرانی رئیس مجلس خبرگان به سوژه‌ای برای القای اختلاف میان خبرگان نظام تبدیل شده است؛ اما پیگیری‌ها نشان می‌دهد که عدم حضور آیت‌الله یزدی تنها در زمان سخنرانی رئیس مجلس خبرگان نبوده بلکه رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم چند روزی بوده که از بیماری رنج می‌برده و کسالت شدید مانع از حضور وی در اجلاس خبرگان در تهران شده است.
کد خبر: ۲۸۲۷۷۶

مسوولیت جدید وزیر سابق

سایت خبری تابناک اعلام کرد که مهندس پرویز فتاح، وزیر نیروی دولت نهم که در ترکیب کابینه دهم قرار نگرفته بود، به سپاه برگشت. فتاح در مراسمی با حضور سردار جعفری، فرمانده سپاه پاسداران به عنوان جانشین قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء معرفی شد. در این مراسم که گزارش تفصیلی آن هنوز منتشر نشده است، پرویز فتاح از وزارت نیروی دولت نهم به عنوان جانشین سردار رستم قاسمی در قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا معرفی شد.

العربیه به دنبال راهی برای بازگشت

دفتر شبکه تلویزیونی العربیه در تهران که با پشتیبانی عربستان سعودی فعالیت می‌کند، به دنبال تهیه گزارش‌های مغرضانه علیه کشورمان بویژه در آشوب‌های پس از انتخابات، با تصمیم وزارت ارشاد تعطیل شد. شنیده شد در حالی که این شبکه همچنان به اقدامات قبلی خود ادامه داده و می‌دهد به دنبال راه‌اندازی مجدد دفتر خود در تهران است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها