با تلاش‌ کارآگاهان پلیس

قاچاقچی پرندگان شکاری دستگیر شد

قاچاقچی پرندگان شکاری که قصد داشت با کارت‌های جعلی موتورسیکلت ‌، کارت سوخت دریافت کند در نیمه راه متوقف و در دام کارآگاهان پلیس آگاهی استان گلستان گرفتار شد.
کد خبر: ۲۸۱۵۹۴

به گزارش ایسنا، سرهنگ سلطانی رییس پلیس آگاهی استان گلستان در بیان جزییات این خبر، گفت: طی گزارش مردمی رسیده کارآگاهان اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی استان در جریان خبری قرار گرفتند که مفاد آن حاکی از این بود که شخصی به نام «قربان‌علی م» اقدام به نگهداری و خرید و فروش پرندگان شکاری و گوشت حیوانات وحشی در منزل مسکونی‌اش واقع در شهرستان گرگان می‌کند.

وی افزود: کارآگاهان با برقراری مراقبت‌های ویژه و نامحسوس فعالیت‌های متهم برایشان محرز شد، لذا با انجام هماهنگی لازم منزل متهم را مورد بازدید قرار دادند. طی بازدید انجام شده اقلام ممنوعه‌ایی از قبیل مشروبات الکلی، مواد مخدر از نوع تریاک و شیره، وسایل استعمال و ترازوی توزیع مواد مخدر، دستگاه گیرنده ماهواره، ده‌ها عدد قرص مشکوک به اکس، تعداد 57 فقره کارت جعلی موتورسیکلت، پرندگان شکاری، گوشت حیوانات وحشی و غیره کشف و ضبط شد.

رییس پلیس آگاهی استان گلستان عنوان کرد: پس از تکمیل پرونده‌ برای متهم و انجام تحقیقات اولیه از وی، او در ارتباط با با کارت‌های جعلی ابراز کرد که شخصی به نام «سعید ح» یک عدد از کارت‌های مذکور را برایم آورد و من هم کارت را به فردی به نام «ه ک» دادم تا برایم چاپ کند که وی نیز تعداد 56 عدد کارت برایم با استفاده از وسایل کامپیوتری چاپ کرد و قصد داشتم با استفاده از این کارت‌ها، سوخت موتورسیکلت‌ بگیرم که موفق نشدم.

به گزارش اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا، سرهنگ سلطانی بیان کرد: در خاتمه همدستان متهم نیز دستگیر و پس از انجام تحقیقات نزد مراجع قضایی اعزام و از آنجا روانه زندان شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها