دیدنی هفته

ستاره ببینیم

این هفته برای دیدنی هفته 2 فیلم را پیشنهاد می‌کنیم. ا‌ین روزها انواع و اقسام ستاره در بازار است، منظورمان ستاره‌های سینماست. دارند فیلم بی‌ستاره را می‌سازند که چند ستاره در آن بازی می‌کند. «ستاره می‌شود» در بازار نمایش خانگی عرضه شده است و «ستاره بود» هم امکان اکران از افطار تا سحر را به دست آورده است. پیشنهاد ما دیدن اینهاست.
کد خبر: ۲۸۱۰۶۸

این مجموعه «ستاره‌ها» یک فیلم 3 اپیزودی بود که فریدون جیرانی آن را ساخت. کل این فیلم درباره ستاره‌های سینماست و مسائل پشت صحنه آن. خلاصه همان درد و رنج‌هایی که مثلا در این حرفه وجود دارد اما ما نه می‌بینیم نه خبر آن به گوشمان می‌رسد. قرار بود این فیلم‌ها پشت سرهم به نمایش درآید که نشد یعنی اول قسمت دوم آن یعنی «ستاره است» اکران شد که با حضور نیکی کریمی و اندیشه فولادوند بوده خوب یک جورهایی وسط ماجرا بود و البته به کل داستان صدمه‌ای وارد نمی‌کرد اما از جذابیت‌های آن کم شده بود. بعد از 2 سال وقفه فیلم «ستاره می‌شود» اکران شد که بازیگر اصلی آن اندیشه فولادوند، امین حیایی و بزرگ سینمای ایران عزت‌الله انتظامی است. در این فیلم بود که یک بازیگر قدیمی تئاتر که روی ویلچر است با بازی درخشان عزت‌الله انتظامی اندوهبار نظاره‌گر رفتار دخترش است که برای ستاره شدن و بازی در یک فیلم دست به چه کارهایی می‌زند. این فیلم به دلیل حذف‌هایی که شده بود در واقع پر از علامت سوال بود. در قسمت سوم آن که «ستاره بود» و قرار است اکنون اکران شود، فیلم روایتی است از یک بازیگر قدیمی که ناشناخته است و مرده. حالا عده‌ای می‌خواهند بیایند و او را شناسایی کنند. این فیلم با بازی «خسرو شکیبایی» و جمعی دیگر از بازیگران شناخته شده هم چون «داریوش اسدزاده» و... روایتی تلخ است از ستاره‌ها که در آن به فراموشی و محاق می‌روند، بی‌هیچ تامین آتیه و بیمه‌ای. در این فیلم شکیبایی با بازی خود یکی دیگر از نقش‌های جالب و ماندگار سینما را به وجود آورده است. در واقع همه فیلم بر مبنای بازی است و نه چیز دیگر.

بازگشت به شبکه خانگی

یکی از فیلم‌هایی که این روزها می‌توانید در شبکه خانگی ببینید، فیلم سینمایی بازگشت به کارگردانی آندری زویاگینتسف است. فیلمی که جایزه شیر طلایی و جایزه لوئیجی دی لورنتیس جشنواره ونیز، نامزدی بهترین فیلم خارجی مراسم گلدن گلوب و جایزه کشف سال جوایز فیلم اروپایی را در کارنامه دارد.این فیلم محصول تلخ و سرد سال 2003 سینمای روسیه و نخستین فیلم زویاگینتسف در مقام کارگردان است.

این فیلم 105 دقیقه‌ای است که داستان بازگشت یک پدر و رویارویی او با دو پسرش را روایت می‌کند؛ پدر که فرزندانش تنها یک تصویر از او دیده‌اند. پدری از سفر طولانی‌اش برگشته حالا برای برقراری ارتباط به سراغ پسرانش می‌آید اما یخ بین آنها با آن حالت جدی و سرد پدر به همین سادگی‌ها آب نمی‌شود. اتفاقات تلخ و شیرین زیادی رخ می‌دهد اما نتیجه آن چنان که باید نمی‌شود. بعد از دیدن این فیلم حتما صحنه‌های زیادی از آن در ذهنتان می‌ماند. کنستانتین لاوروننکو بازی درخشانی را در این فیلم داشته است و به همین خاطر در جشنواره کن همان سال جایزه بهترین بازیگر مرد را دریافت کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها