جام جم فردا

* مهمان صفحه گفتگو(7) احمد نادعلیان هنرمند نقاش محیطی است. با او در مورد چند و چون این هنر و ماهی‌هایی که اینجا و آنجا می‌کشد صحبت شده است.
کد خبر: ۲۷۹۳۲۳

* در صفحه فرهنگ(8) می‌توانید همراه نوشته‌ای شوید که به میراث فرهنگی تشیع از کوفه تا نجف می‌پردازد.

* خواندن متن گفتگو با امیرحسین مدرس، بازیگر خواننده و البته مجری، آن هم به بهانه اجرای برنامه «ماه من سلام» می‌تواند جذاب باشد آن هم زمانی که این گفتگو با تیتری چون «محکوم به تکرار در برنامه‌های مذهبی نیستیم» چاپ شده باشد. صفحه رادیو تلویزیون(9) را ببینید.

* صفحه سیاسی از منظری دیگر به تغییرات قوه قضاییه پرداخته است، در این صفحه می‌توانید مطلبی از دکتر حسین میرمحمد صادقی، عضو هیات علمی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی را بخوانید. این مطلب سخنی با رئیس قوه قضاییه است.

* به مناسبت روز ضربت خوردن حضرت امیر (ع) در صفحه اندیشه می‌توانید مخاطب مطلبی با عنوان «علی تا ابد نسخه‌ای بی‌بدیل» باشید.

* در صفحه دانش می‌توانید مخاطب مطلبی باشید با عنوان «پیش‌بینی اوضاع جوی با مطالعه خورشید»

* پارگی رباط صلیبی، کابوس بازیکنان فوتبال است چرایی‌اش را در صفحه ورزش 13 بخوانید.

* در صفحه جامعه هم می‌توانید با بعد دیگری از بخشش آشنا شوید؛ «بخشش؛ رمز آرامش»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها