یک مقام پلیس راه اعلام کرد:

مرگ770 نفر در حوادث جاده‌ای مرداد

رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راه کشور گفت: در 3هزار و 796 فقره تصادف مهم جاده‌ای در مرداد 770 نفر در صحنه تصادف کشته و 5 هزار و 158 نفر نیز مجروح شدند.
کد خبر: ۲۷۶۱۷۹

سرهنگ حسین علیشاهی در گفتگو با فارس اظهار داشت: ‌طی یک ماه گذشته به طور متوسط روزانه 25 نفر بر اثر تصادف کشته شده‌اند.61درصد تصادفات طی روز و 39درصد نیز شب‌ها روی داده است. 60 درصد تصادفات در 30 کیلومتری شهرها روی داده و 40درصد نیز بعد از 30 کیلومتری شهرها و در عمق محور روی داده است.

رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راه کشور اظهار داشت: 30 تا 35 درصد تصادفات واژگونی خودروهاست. این خودروها عمدتاً ناایمن و فاقد ترمز ABS و کیسه هوا هستند.

وی گفت: عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه و تخطی از سرعت مطمئنه با 28درصد بیشترین علت تصادفات را در ماه گذشته به خود اختصاص داده است، عدم توجه به جلو با 26.1 درصد ، همچنین انحراف به چپ با 21.8 درصد و عدم رعایت حق تقدم نیز با 17.1درصد از دیگر علل تصادفات جاده‌ای در تعطیلات هفته گذشته هستند.

سرهنگ علیشاهی افزود: اگر 4 فاکتور عمده علل وقوع تصادفات توسط رانندگان رعایت شود، در کاهش تصادفات و تلفات آن تأثیر شایانی خواهد داشت.

سواری‌ها و وانت‌ها بیشترین عامل تصادفات

رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راه کشور درباره عوامل شکل‌گیری تصادفات افزود: سواری و وانت با 55 درصد بیشترین آمار تصادفات را در ماه گذشته به خود اختصاص دادند.

وی گفت: موتورسیکلت‌ها با 22.4 درصد،‌ کامیون‌ها و تریلرها با 13.7درصد،‌ عابر پیاده با 6.7 درصد و ناوگان حمل و نقل عمومی با 2.4 درصد در شکل‌گیری تصادفات ماه گذشته نقش داشته‌اند.

سرهنگ علیشاهی افزود: نقش سواری و وانت در تصادفات قابل تأمل است و باید برای حل این معضل چاره اندیشی کرد تا از افزایش تصادفات و تلفات ناشی از آن کاسته شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها