نگارخانه

خنیانگاره‌ها در صبا

پیشنهاد هفته: نخستین پیشنهاد این هفته ما برای بازدید از یک نمایشگاه هنری خلاصه می‌شود در نمایشگاهی که این روزها در بزرگترین نگارخانه کشور یعنی نگارخانه صبا تهران برپا شده است. خنیانگاره‌ عنوان نمایشگاه علی باقرزاده آذر است که این روزها مهمان این نگارخانه است و در آن جلوه‌هایی از نقشمایه‌های ایرانی را در تلفیق نقاشی و موسیقی به نمایش گذاشته است.
کد خبر: ۲۷۴۹۷۶

این نمایشگاه شامل آثاری از این هنرمند است که با شیوه‌ای ابداعی و خلاق از طریق نوع ترکیب‌بندی رنگ و با نزدیک شدن به ترسیم حس و ضرباهنگ درونی و ریتم پنهان آن، به تلفیق نقاشی و موسیقی پرداخته است.

این تجربه ابتکاری که توسط هنرمند «خنیانگاره» نام گرفته است، روح تغزلی و عرفان شرقی پنهان در رنگ‌های ایرانی را با احساس و شور رنگمایه‌های موسیقی سنتی و کهن این سرزمین در هم تنیده و تلاش جدیدی در نزدیک شدن به شناخت مرزها و مشترکات، زیبایی‌شناختی عاطفی و حسی و معنایی این دو هنر اصیل و ریشه‌دار ایرانی به شمار می‌رود. علی باقرزاده آذر، هدف خود از ارائه این آثار و دست زدن به این تجربه را شناخت رنگ‌های ایرانی از طریق موسیقی و هنر، درک عمیقتر ضرباهنگ‌ها و مایه‌های موسیقی از راه کشف درونی رنگ‌ها و نقشمایه‌های اصیل ایرانی عنوان کرده است.

نگاره‌های هفته

-‌ نخستین نگاره این هفته بازدید از نمایشگاه آثار اسماعیل آشتیانی، نقاش معاصر است که این روزها نمایش آن در نگارخانه برگ تمدید شده است.

این نمایشگاه در برگیرنده تعدادی از عکس‌ نقاشی‌های این هنرمند و برخی از اسناد مربوط به اوست.

اما دیگر نگاره این هفته تعلق دارد به نمایشگاه دستاوردهای اعضای «انجمن تصویرگران ایران» که این روزها در سه گالری اصلی خانه هنرمندان ایران برپاست.

این نمایشگاه شامل دستاوردهای اعضای این انجمن در بخش‌های حرفه‌ای و آماتور است که در یکی از گالری‌های خانه هنرمندان به نمایش آثار هنرجویان انجمن و گالری دیگر به نمایش آثار اعضای وابسته و دانشجویان گرایش تصویرگری اختصاص دارد. در سومین گالری نیز مجموعه‌ای از آثار حرفه‌ای و پیوسته‌ خود را به نمایش گذاشته است.

تابلوی آخر

نمایشگاه گروهی پوستر با عنوان «مرکب» با نمایش آثاری از هنرمندان ایرانی و بین‌المللی، دیگر پیشنهادی است که این هفته در گالری لاله برپاست و می‌تواند به عنوان یک پیشنهادخوب هنری مورد توجه قرار گیرد.

در این نمایشگاه آثاری از کورش بیگ‌پور، مریم پروانه، شهاب تندر، ترزا درالویچ (بلژیک)، لورن رولینگ (آمریکا)، سام کشمیری، نرگس عباس‌زاده، سعید ملک، حمید نیک‌خواه، اورلی ویتو (فرانسه) و دانیل ویشمن (آلمان) نمایش داده می‌شود.

نمایشگاه «مرکب» تا پایان مرداد ماه در این نگارخانه که در خیابان فاطمی، جنب هتل لاله، گالری لاله برپاست به تماشاست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها