بازی‌خورها

سلام به همه شما بازی‌خورهای عزیز. یک نکته را باید توضیح بدهیم. از آن‌جایی که فرهنگ نقد و نقدپذیری در کشور ما هنوز به‌درستی جا نیفتاده، ما در مورد بازی‌های ایرانی مشکلات زیادی داریم. اگر بخواهیم چشم‌های‌مان را روی ایرادهایی که به‌راحتی می‌شده آنها را با کمی تحقیق و مطالعه برطرف کرد و ربطی به توانایی و تجربه ما ندارند، ببندیم به‌نوعی خیانت کرده‌ایم. اگر هم بخواهیم گیر بدهیم، این انگ را به ما می‌زنند که مانع اصلی عدم پیشرفت بازی‌های رایانه‌ای در ایران هستیم! بعضی‌ها هم فکر می‌کنند ما قصد و غرضی چیزی داریم که هی از بازی‌های داخلی بد می‌گوییم. برای همین است که در بیشتر موارد، قید نقد بازی‌های داخلی را می‌زنیم.
کد خبر: ۲۷۳۷۳۸

این پاسخ برای همه کسانی بود که مرتب ایمیل می‌زنند و می‌گویند چرا به جای بازی‌های مزخرف خارجی بازی‌های ایرانی را نقد نمی‌کنید؟ اصلا حالا که این‌طور شد یک کار دیگر می‌کنیم، بازی‌های ایرانی جدید مانند عصر پهلوانان، شمشیر نادر و ... را شما بگیرید و بازی کنید و نقد کنید. نقد خودتان را برای ما بفرستید تا با عنوان نظر خوانندگان و با نام خودتان منتشر شود. ‌ ‌

حالا برویم سراغ سؤال‌های شما. آقای بهزاد کریمی، سه چراغ شدن ایکس‌باکس ممکن است دلایل خیلی زیادی داشته باشد. از جمله ورود و خروج نامناسب جریان هوا. حتما موقعیت ایکس‌باکس را تغییر بدهید. آقای سامان خالقی از اصفهان، هر چه سیستم بالاتری داشته باشید بهتر است! اما حالا که ما یادمان می‌رود، شما یک تک پا به گوگل سر بزنید و عبارت ‌Minimum Requirement‌ به اضافه نام بازی مورد نظر خودتان را جستجو کنید. خیلی سریع جواب می‌دهد. ‌ ‌

آقای امیر تاجیک، منظور اول شخص و دوم شخص و سوم شخص زاویه دید بازی‌کننده نسبت به قهرمان داستان است. البته این عبارت‌ها مخصوص بازی‌های رایانه‌ای نیستند و در فیلم‌های سینمایی و کتاب‌ها هم استفاده می‌شوند. آقای وحید خدادادی، بازی‌های قدیمی را بعضی وقت‌ها می‌شود در کلکسیون‌های که بعضی از شرکت‌های توزیع بازی بیرون می‌دهند، پیدا کرد. اگر این‌قدر خوش‌شانس نیستید که یکی از آنها را گیر بیاورید چاره‌ای جز دانلود از اینترنت وجود ندارد. خوب دوستان عزیز تا هفته بعد خدانگهدار. منتظر نظرهای شما درباره بازی‌های ایرانی موجود در بازار هستیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها