بر اساس تازه‌ترین نظرسنجی:

آمریکا بیشتر دشمن دارد تا دوست

براساس تازه‌ترین نظرسنجی در آمریکا، این کشور هنوز راه دراز و طولانی جهت "ایجاد دوستی‌" در خاورمیانه دارد و باراک اوباما رییس جمهوری جدید آن برای تحقق چنین هدفی باید راهی دراز و طولانی طی کند.
کد خبر: ۲۷۲۲۲۱

به گزارش ایسنا، بر اساس تازه‌ترین نظرسنجی آمریکایی که از سوی موسسه راسموسن ریپورتس صورت گرفته، به رغم تلاش‌ها و سیاست‌های باراک اوباما رییس جمهور آمریکا در زمینه ارتباط با جهان اسلام، آمریکا هنوز راه طولانی برای دستیابی به دوستی کشورهای خاورمیانه دارد.

به موجب این نظرسنجی، مصر و عربستان بهترین هم پیمانان آمریکا از نظر بسیاری از شرکت کنندگان در این نظرسنجی هستند.

بر اساس این نظرسنجی، در شرایطی که آمریکا خود را برای خروج از عراق آماده می‌کند و جدول زمانی کاملی را برای خروج این نیروها در نظر گرفته است، 41 درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی معتقدند که عراق هم چنان دشمن آمریکا است.

17 درصد تنها معتقدند که عراق هم پیمان آمریکا در مرحله‌ی بعد از سقوط صدام است.

به موجب این نظرسنجی، 64 درصد معتقدند که حتی در هنگام خروج نیروهای آمریکایی از عراق، جنگ در عراق تمام نمی‌شود.

رادیو سوای آمریکا به نقل از این نظرسنجی گزارش داد: به رغم تصمیم دولت باراک اوباما در زمینه اعزام نیروهای بیشتر به افغانستان، 40 درصد معتقدند که افغانستان دشمن آمریکا است و تنها 15 درصد معتقدند که افغانستان هم پیمان آمریکا است.

28 درصد از کسانی که در این نظرسنجی شرکت کردند نیز معتقدند که پاکستان، دشمن آمریکا است و 12 درصد گفته‌اند که پاکستان هم پیمان آمریکا است.

بر اساس این نظرسنجی، 39 درصد معتقدند که مصر هم پیمان آمریکا است. عربستان نیز در رتبه‌ دوم قرار دارد و 23 درصد معتقدند که عربستان هم پیمان آمریکاست.

70 درصد نیز معتقدند که اسراییل هم پیمان آمریکا است و تنها 8 درصد معتقدند که اسراییل دشمن آمریکا است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها