با عبور از مرز 72 دلار در 11 ماهه گذشته

قیمت سبد نفتی اوپک رکورد زد

گروه اقتصاد: دبیرخانه سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) از افزایش مجدد قیمت سبد نفتی این سازمان و ثبت رکوردی در بالاترین سطح 11 ماه اخیر خبر داد. به گزارش ایسنا، دبیرخانه‌ اوپک در گزارش جدید خود عنوان کرد که سبد نفتی اوپک متشکل از 13 نوع نفت‌ خام در آخرین روز مورد بررسی به 72 دلار و 45 سنت رسیده و این در حالی است که این شاخص در مقایسه با دوره پیشین معادل 92 سنت افزایش پیدا کرده است.
کد خبر: ۲۷۱۷۵۷

رکورد 72 دلاری قیمت سبد نفتی اوپک در ماه‌های اخیر کم‌سابقه بوده است و ثبت این رکورد، قیمت سبد نفتی اوپک را در بالاترین سطح 11 ماه اخیر قرار می‌دهد. این درحالی است که قیمت سبد نفتی اوپک در هفته‌های گذشته و پس از برگزاری آخرین نشست اوپک چندین بار نوسان یافته و به بالاترین سطوح 7 ماه اخیر رسیده بود.

قیمت سبد نفتی اوپک برای نخستین بار در طول این مدت در هفته‌های گذشته از مرز 70 دلار گذشت، ولی پس از چند روز پیاپی کاهش قیمت، به سطوح پایین‌تر از 60 دلار سقوط کرد.

اکنون نیز درحالی که به نظر می‌رسید سبد نفتی اوپک با روندی که درپیش گرفته بار دیگر روندی نزولی را طی می‌کند، ناگهان با جهش به بالای 72 دلار بار دیگر رکوردشکنی کرد.

اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در آخرین نشست خود در حالی تولید نفت را بدون هیچ تغییری ثابت نگه داشتند که قیمت نفت در سطح بالای 60 دلار قرار داشت و با وجود این، خود اعضا نیز به وجود مازاد عرضه نفت در بازار اذعان داشتند. بیشترین نرخ سبد نفتی اوپک تاکنون به روز سوم ماه جولای 2008 مربوط بوده است که به 73/140 دلار به ازای هر بشکه رسید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها