سخنگوی شهرداری تهران اعلام کرد

یک کشته در نشست بزرگراه نواب

محمد هادی ایازی سخنگوی شهرداری تهران گفت: در فرو نشست بخشی از بزرگراه نواب یک نفر کشته و 4 نفر مجروح شدند.
کد خبر: ۲۷۱۶۴۳

سخنگوی شهرداری تهران در گفتگو با فارس در پاسخ به این پرسش که روز گذشته سید مسعود نصرآزادانی، مدیر عامل سازمان فنی و مهندسی شهرداری تهران اعلام کرد که در جریان فرونشست بزرگراه نواب راننده بیل مکانیکی کشته نشده است، این در حالی است که دهقانپور، رئیس اورژانس تهران مرگ این راننده را تأیید کرده است؟ گفت: یک فرد می‌تواند در ابتدا زنده باشد و بعد بمیرد ما تأیید می‌کنیم که این راننده فوت کرده است.

وی اضافه کرد: در بین صحبت این دو عزیز تعارض وجود ندارد، می‌تواند در مقطعی که ایشان اعلام کرده‌اند که این فرد زنده است، واقعاً زنده بوده و بعد از حدود 5 دقیقه فرد فوت کرده باشد. این حق را به ما بدهید. اتفاقاً بنده نیز از آقای نصرآزادانی سؤال کردم که چرا فوت این فرد را اعلام نکرده‌اید؟ نصر‌آزادانی در پاسخ به این پرسش گفت: زمانی که من خبر را اعلام کردم هنوز این فرد زنده بود. وقتی که فوت کرد کسی از من سؤال نکرد و من هم اعلام نکردم. شما می‌توانید از قول ما بنویسید که این فرد فوت کرده است.

سخنگوی شهرداری تهران اظهار داشت: چیزی که قطعی و مسجل است این است که رفوژ اصلی خیابان نواب ریزش کرده است.در تهران حدود هزار و 700 قنات وجود دارد. وقتی در خیابان شریعتی طرح مترو را اجرا می‌‌کردیم در قسمت‌های مختلف خیابان شاهد ریزش بودیم و علت این ریزش‌ها، قنات‌های بود که آبش جمع شده و باعث ریزش خیابان می‌شد. در مورد تونل توحید نیز همین مسئله است در این قسمت قناتی بود که موجب جمع شدن آن شده است.

به گفته ایازی ، خاکی که در آنجا مشاهده شده ، خشک نبود و رطوبت داشته است و علت رطوبت قنات موجود در آن محدوده بوده است بنابراین هیچ مشکلی در ارتباط با تونل وجود نداشته است.

وی اضافه کرد: چون سقف تونل بتنی است، موجب ریزش نمی‌شود. در حاشیه تونل که این قنات وجود داشته ریزش انجام شده است. معمولاً در مناطق دیگر شهر تهران وقتی که تونل‌های مترو یا سایر اقدامات انجام می‌شود، بعضاً موجب ریزش‌هایی می‌شود که باید تمهیداتی صورت گیرد.

سخنگوی شهرداری تهران یادآور شد: خوشبختانه در خیلی از موارد پیشگیری‌های لازم انجام می‌شود و در موارد نادری امکان دارد اتفاقاتی رخ دهد که متأسفانه شاهد این موضوع بودیم. تونل ریزش نکرده و قسمت‌های حاشیه‌ها بر اثر قنات موجود ریزش کرده است. در این حادثه یک نفر کشته و 4 نفر مصدوم شدند.

وی در پاسخ به این پرسش که شما اعلام کردید، سقف تونل بتنی است و امکان ریزش ندارد چگونه این راننده در تونل فوت کرده است؟ گفت: قسمت حاشیه‌ای بوده ولی جاهایی که سقف بتنی بوده ریزش نکرده است.

سخنگوی شهرداری تهران اضافه کرد: دوستان اعلام کردند که تونل توحید ریزش کرده است، تونل توحید که سقف آن بتنی است مگر ممکن است که ریزش کند. اینکه روشن است تونل ریزش نمی‌کند. وقتی در یک منطقه خاکبرداری صورت می‌گیرد و قنات نیز وجود دارد امکان ریزش وجود دارد.

وی در پاسخ به سوال دیگر مبنی بر اینکه در طول مسیرهایی که پروژه انجام می‌شود اگر قنات وجود داشته باشد یا آن را خشک می‌کنند یا تغییر مسیر می‌دهند؟ ، گفت: بله این طور است در موارد زیاد اقدامات پیشگیرانه صورت می‌گیرد، در مواقع نادر نیز ممکن است موارد این گونه رخ دهد.

به گفته ایازی، تونل توحید دو سال و اندی است که در حال ساخت است. در موارد نادر ممکن است اتفاقات این گونه رخ دهد. متأسفانه در برخی موارد در مترو نیز شاهد ریزش بوده‌ایم که البته تمهیدات پیشگیرانه را انجام می‌دهیم.

سخنگوی شهرداری تهران درباره امنیت خانه‌های اطراف این تونل با توجه به حفاری‌های صورت گرفته در زیر زمین گفت: شکل خاکبرداری به گونه‌ای است که به منازل آسیب نرساند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها