محسن قهرمانی
برای داور جوان لیگ فوتبال ایران همه چیز از آن شیرجه لعنتی شروع شد. دروازهبان منتخب آموزشگاههای مشهد در یکی از بازیهای این تیم برای مهار توپ شیرجه بلندی زد و بعد از آن درد شدیدی احساس کرد. آن شیرجه لعنتی او را 6 ماه خانهنشین کرد. 6 ماه زمان زیادی بود تا او به همه چیز فکر کند. دروازهبان بالابلند و خوشاستیل مشهدی تصمیم گرفت فوتبال را کنار بگذارد. او میخواست داور شود، یک داور خوب. اما حالا در فاصله 2 روز مانده به آغاز لیگ برتر کمیته داوران فدراسیون فوتبال اسامی 26 داوری که قضاوت نهمین دوره لیگ برتر را برعهده خواهند داشت اعلام کرد که در بین آنها نامی از محسن قهرمانی نیست.
احمد عزیزی
بعد از گذشت یک سال و نیم از اغمای احمد عزیزی شاعر اهل بیت، هفته گذشته درست در شب میلاد حضرت ابوالفضل(ع) او به حالت نیمههوشیاری برگشت.
خواهر این شاعر هفته گذشته به خبرنگار مهر در مورد حال برادرش گفت: بر سر بالین او بودم و شعری را به مناسبت ولادت حضرت ابوالفضل(ع) خواندم که بلافاصله او بازوی من را گرفت، به حرف درآمد و گفت: «به همه بگو که من حرف پزشکها را قبول ندارم، من خوب میشوم.» بعد هم به من اشاره کرد که بیا تا ببوسمت و من را بوسید وسپس لبخند بلندی زد.
مرور بزرگ ترین جنجال های تاریخ جام جهانی (8)