«خلیج دزدان دریایی» به «گروکستر» می‌رود

مدلی از شبکه نظیر به نظیر را تصویر کنید که برای ارسال یک تورنت پول دریافت کنید و هر بار که بخواهید چیزی را دانلود کنید، پول بابت آن بدهید. اگر نگاهی به تاریخ بیاندازیم، خواهیم دید که ‌Pirate Bay‌ به زودی به همچنین سرویسی بدل خواهد شد، چرا که تاریخ خودش را تکرار خواهد کرد.
کد خبر: ۲۶۸۹۷۶

بر اساس گزارشی تحلیلی که در وب‌سایت خبری بتانیوز منتشر شده، به‌نقل از مقاله وین روسو در مجله الکترونیکی ‌The Music Void‌، موسس سرویس ‌Mashboxx‌ اعلام کرده است که کار با نهادی سوئدی به نام ‌Global Gaming Factory X‌ که اخیرا ‌ThePirateBay را خریده را آغاز کرده و به‌دنبال آن است که بدون تغییر تجربه کاربر، این سرویس را به حالتی قانونی تبدیل کند.

روسو همچنین گفت: «من به‌این مدل، پشتیبانی شده با منابع می‌گویم. در کوتاه مدت، هر چه کاربر کامپیوتر بیشتری به شبکه ‌PirateBay‌ اهدا کند، هزینه کمتری برای محتوای خود می‌پردازد. هر چند که با توجه به واقعیت‌های قانونی، امکان پیاده‌سازی چنین چیزی موجود نیست، اما اگر بتوانیم زمینه‌های آن را فراهم کنیم، موفقیت عظیمی خواهد بود.»

اگر این موضوع حل شود، نه‌تنها روسو به موفقیتی چشم‌گیر دست خواهد یافت، بلکه اساسا مشکل تورنت‌ها (که نرخ میزبان‌ها نسبت به نرخ دریافت‌کننده‌ها به‌طرز عجیبی زیاد است) برطرف خواهد شد.

روسو همچنین اعلام کرده است که گفتگوهایی با نام‌های بزرگ صنعت به سر انجام رسیده است و تقریبا همه از این اقدام پشتیبانی کرده‌اند و مشتاقانه منتظر نتایج آن هستند. ‌

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها