گیم بگیر تا صاحب امتیاز شوی

امتیازدهی در والیبال تغییر می‌کند

رئیس سازمان لیگ فدراسیون والیبال از ایجاد تغییرات کلی در نحوه توزیع امتیاز برای تیم‎های برنده و بازنده در مسابقات لیگ برتر 88 باشگاه‎های کشور بر اساس نتایج به دست آمده در بازی‎ها خبر داد.
کد خبر: ۲۶۸۷۳۹

به گزارش مهر ، تا سال گذشته هر تیمی که در مسابقات باشگاهی والیبال ایران موفق به کسب پیروزی می‌شد 3 امتیاز کامل بازی را از آن خود می‎کرد و تیم‎های بازنده هم بدون توجه به نتیجه به دست آمده و اینکه در طول چند گیم متحمل شکست شده اند صاحب یک امتیاز می‎شدند اما طبق سیستم جدید که از آغاز رقابت‎های لیگ 88 اجرا می‌شود نتیجه به دست آمده در مسابقات و تعداد گیم‏‎های هر دیدار تاثیر مستقیم در تقسیم امتیازات دارد.

محمود حداد با اشاره به این مطلب گفت: در واقع هر تیم بر اساس تعداد ست‌هایی که در آن موفق به کسب پیروزی شده‎اند صاحب امتیاز می‎شوند. در صورتی که تیمی به پیروزی 3 بر صفر دست یابد 3 امتیاز را از آن خود می‎کند اما به تیم مقابل هیچ امتیازی تعلق نمی‎گیرد.

وی اضافه کرد: اگر دیداری با نتیجه 3 بر یک تمام شود تیم برنده و بازنده به ترتیب 3 و یک امتیاز می‌گیرند. البته این سیستم توزیع امتیاز در مواردی که بازی به نتیجه 3 بر 2 منتهی شده است تا حدی متفاوت خواهد بود. در این مواقع تیم برنده 2 امتیاز و تیم بازنده هم یک امتیاز تصاحب می‎کنند.

رئیس سازمان لیگ فدراسیون والیبال با اشاره به الگوی مورد استفاده برای تغییر سیستم امتیازدهی مسابقات لیگ برتر تصریح کرد: با توجه به پیشنهادات چند باره مربیان و مسئولان تیم‌ها و به منظور نزدیک‎تر شدن به شیوه‎های اجرا شده در والیبال روز تصمیم به طرح و اجرای چنین برنامه‎ای کردیم. در این راستا تا حدی از لیگ ایتالیا الگو برداری شده است.

وی همچنین از نهایی شدن پیگیری مسابقات لیگ برتر امسال به صورت پلی‌آف خبر داد و اظهارداشت: در پایان دیدارهای دور رفت و برگشت 8 تیم اول جدول وارد مرحله پلی‌آف می‎شوند و دیدارهای خود را برای تعیین رده‎بندی نهایی به صورت 2 از 3 ادامه می‎دهند. رقابت‏های پلی‎آف در فاصله زمانی سه روز یک بار برگزار می‎شوند. ضمن اینکه تیم‎‌های نهم تا چهاردهم مرحله مقدماتی (رفت و برگشت) نیز پلی‎آف پایین جدول را برگزار می‎کنند.

حداد تاکید کرد که پیگیری بازی‎ها به صورت پلی‎آف و چگونگی سیستم توزیع امتیاز در نظر گرفته شده برای هر دو رقابت‎های لیگ دسته اول و لیگ برتر اجرا می‎شود. این مسابقات به ترتیب مهرماه و آبان‎ماه آغاز خواهند شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها