شناسایی کنید

کلاهبردار تحت تعقیب پلیس

مردی که به بهانه پیش‌فروش آپارتمان، 5 میلیارد تومان از مردم کلاهبرداری کرده و متواری شده است، تحت تعقیب کارآگاهان اداره 14 آگاهی تهران قرار گرفت.
کد خبر: ۲۶۶۶۲۲
به گزارش «جام‌جم»، چندی قبل مردی با حضور در شعبه چهارم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 4 تهران از مرد مهندسی به اتهام کلاهبرداری شکایت کرد. شاکی در اظهاراتش به بازپرس برزگر گفت: از طریق یکی از دوستانم با یک شرکت تجاری آشنا شدم که مدیرعامل آن، مهندسی به نام جعفر بود و در ارتباط با احداث مجتمع‌های مسکونی در شرق تهران فعالیت می‌کرد.

پس از چند مرتبه ملاقات با این مهندس، قراردادی میان ما 2 نفر بسته شد و یکی از آپارتمان‌های در حال احداث وی را پیش‌خرید کردم و در قبال آن 30 میلیون تومان پرداختم و قرار شد مابقی پول را پس از تحویل آپارتمان و ثبت سند پرداخت کنم اما پس از چند ماه، مهندس جعفر میلیون‌ها تومان دیگر از من دریافت کرد، بی آن‌که آپارتمان را به من تحویل دهد و 2 روز قبل هم وقتی برای بررسی وضعیت آپارتمان‌ها، به شرکت وی رفتم، متوجه شدم این محل تخلیه شده و وی به مکان نامعلومی رفته است.

پس از این شکایت، پرونده‌ای تشکیل و به اداره 14 آگاهی تهران ارسال شد و ماموران با اطلاعی که از شاکی به دست آوردند، به چهره‌نگاری رایانه‌ای از متهم فراری پرداختند و جستجو برای یافتن وی آغاز شد.

در ادامه این تحقیقات، 180 شاکی جدید که متقاضی خرید آپارتمان بودند، کارگران پروژه‌های ساختمانی و صاحبان مصالح‌فروشی‌های مختلف به اداره 14 آگاهی تهران مراجعه و از مرد کلاهبردار شکایت کردند.

بنابر این گزارش، مرد شیاد با کلاهبرداری 5 میلیارد تومانی از 180 نفر در پایتخت، تحت تعقیب پلیس قرار دارد و باتوجه به این‌که تاکنون مخفیگاه وی از سوی پلیس شناسایی نشده بازپرس برزگر رئیس شعبه چهارم دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 4 تهران با دستور قضایی مبنی بر چاپ تصویر متهم فراری بدون پوشاندن چهره در روزنامه از مردم خواست چنانچه از مخفیگاه وی اطلاعی دارند با اداره 14 آگاهی تهران یا شعبه 4 بازپرسی دادسرای ناحیه 4 تهران تماس بگیرند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها