هشدار مایکروسافت

یک حفره خطرناک ویندوزها را تهدید می‌کند

مقامات مایکروسافت در خصوص ایجاد یک حفره خطرناک در دو مدل از گروه سیستم عاملهای "ویندوز" هشدار دادند.
کد خبر: ۲۶۴۹۱۱

ین حفره بزرگ، سیستم عاملهای "ویندوز ایکس پی" و "ویندوز سرور 2003" را تهدید می کند. اثراب مخرب این حفره به ویژه کاربران مرورگر اینترنت اکسپلورر را در معرض خطر قرار می دهد.

براساس گزارش وب مستر، این حفره در سیستم پخش ویدیوی Video ActiveX مایکروسافت که به مرورگر اینترنت اکسپلورر متصل است ایجاد شده است.

به دلیل وجود این نقص، هکرها می توانند بدون نیاز به نصب هیچ نرم افزار و یا انجام عملیات ویژه ای وارد رایانه کاربرانی شوند که از Video ActiveX روی این ویندوزها استفاده می کنند.

مایکروسافت به کاربران ویندوز توصیه کرده است که پیش از ارائه یک راه حل مناسب، عملکرد Video ActiveX را غیرفعال کرده و حتی الامکان از تماس با سایتهای محافظت نشده خودداری کنند.

مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها