حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
دلیل اول: وجود قفل بودن در آپارتمان هلن حکایت از آن داشت که قاتل کاملا خودی بوده، کلید آپارتمان را داشته و جای جواهرات و پول نقد را میدانسته است و تنها کسانی که کلید داشتند، بتی خواهر مقتوله و سوزان بودند.
دلیل دوم: وجود سینی شامل نان، شیر، پنیر، عسل و... حکایت از آن داشت که کسی صبحانه را برای خانم هلن آماده کرده و قطعا آن فرد کسی جز سوزان نبوده است که البته قبل از این که صبحانه را به هلن بدهد، اقدام به قتل او نموده است.
دلیل سوم: مهمترین دلیل کمیسر این بود که سوزان مدعی بود آخرین بار روز جمعه هلن را دیده است و این در حالی بود که بنا به اظهار پزشکی قانونی 5 روز از زمان مرگ هلن میگذشت. آن روز سهشنبه 20 فوریه بود. بنابراین هلن در 15 فوریه روز پنجشنبه به قتل رسیده بود. در واقع آن روز که سوزان مدعی بود هلن را دیده، وی به قتل رسیده بود.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....