چهره‌های از قلم افتاده

هیلاری کلینتون

خبرسازی خانم وزیر امور خارجه آمریکا نه به‌خاطر اظهارات مداخله‌جویانه‌اش درباره ایران بود و نه سفرهای پی‌درپی‌اش به نقاط مختلف دنیا که این بار هیلاری کلینتون هنگام وارد شدن به کاخ سفید خبرساز شد.
کد خبر: ۲۶۳۵۶۱

قضیه از این قرار بود که هفته گذشته کلینتون در حالی که به کاخ سفید می‌رفت، به زمین افتاد و استخوان آرنج دست راستش شکست. کلینتون قرار بود در نشستی در کاخ سفید حضور داشته باشد، اما پس از وقوع این حادثه، او را به بیمارستان دانشگاه واشنگتن منتقل کردند و بعد از عکسبرداری از استخوان‌های دست کلینتون، او را به خانه‌اش بردند.

مسعود بخشی

برای اولین بار سینمای ایران در جشنواره اسکار در بخش مستند نماینده‌ای خواهد داشت. مستند بلند «تهران انار ندارد»، ساخته مسعود بخشی، پس از نمایش‌های موفق جشنواره‌ای، سینمایی، فرهنگی و تلویزیونی در آسیا، اروپا، آمریکای لاتین، آمریکای شمالی و حتی آفریقا، به عنوان نخستین فیلم مستند سینمایی ایران، به آکادمی هنرها و علوم سینمایی «اسکار» معرفی شد. این فیلم علاوه بر کسب مهم‌ترین جوایز مستند «ایران» ازجمله جوایز بهترین کارگردانی از جشن خانه سینما و جشنواره فجر، جایزه تماشاگران جشنواره سینما حقیقت و نشان سیمین جایزه بزرگ شهید ‌آوینی (ویژه برترین مستندهای سال) را هم دارد.

بارگاس یوسا

بار دیگر یوسا خبرساز شد. این بار نه به دلیل گرو کشی هایش با دولت ونزوئلا و هوگو چاوز که برای دریافت جایزه معتبر دن کیشوت اسپانیا. هیات داوران این جایزه (که برای تقدیر از چهره‌های پرتلاش در عرصه‌ ترویج فرهنگ و زبان اسپانیولی راه‌اندازی شد) اعلام کردند،‌ ماریو بارگاس یوسا به‌ همراه گلوریا آرویو ‌ رئیس‌جمهور فیلیپین ‌ برندگان سال 2009 این جایزه هستند.

آرویو به‌ دلیل تصمیم دولت کشورش در جهت راه‌اندازی دوباره‌ آموزش زبان اسپانیولی در مدرسه‌های فیلیپین و بارگاس یوسا به دلیل استفاده‌‌ خلاقانه و استادانه از زبان اسپانیولی شایسته‌ دریافت جایزه دن‌کیشوت شناخته شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها