مراسم تحلیف 5 نماینده جدید مجلس

نمایندگانی که در انتخابات میاندوره ای به مجلس شورای اسلامی راه یافتند امروز در جلسه علنی مجلس مراسم تحلیف خود را به جا آوردند.
کد خبر: ۲۶۲۷۶۶

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین ، انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی  که در اسفند سال 86 برگزار شده بود در حوزه های لردگان ،  قوچان ، ورزقان و دشتستان و میاندوآب به تایید شورای نگهبان نرسید و انتخابات این حوزه ها باطل شده بود. همچنین نماینده سنقر و کلیایی در آغاز به کار مجلس هفتم به دلیل بیماری دارفانی را وداع گفت.

همزمان با انتخابات ریاست جمهوری در 22 خرداد امسال ، انتخابات میاندوره ای مجلس شورای اسلامی این 5 حوزه برگزار شد و عبدالمحمد بابااحمدی از حوزه انتخابیه لردگان ، صمد فدایی از حوزه انتخابیه سنقر و کلیایی ، نصرالله کمالیان از حوزه انتخابیه قوچان ، رضا علیزاده از حوزه انتخابیه ورزقان و ایوب مقدم فر از حوزه انتخابیه دشتستان به مجلس شورای اسلامی راه یافتند که در جلسه علنی امروز سه شنبه مجلس مراسم تحلیف و سوگند آنها برگزار شد.

هنوز نتیجه انتخابات میاندوره‌ای میاندوآب مشخص نیست.

مجلس شورای اسلامی 290 نماینده دارد که تنها یک حوزه انتخابیه نماینده ندارد.

جام جم آنلاین-یوسف اسدی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها