کلیبر - خبرنگار جامجم: همزمان با روز جهانی صنایع دستی طی مراسمی از استاد حمید دواتی کاظمنیا پیشکسوت صنایع دستی آذربایجان شرقی تجلیل شد. براساس گزارش خبرنگار ما، استاد کاظمنیا سالها در شهرستان کلیبر آذربایجان شرقی به کار بافت و تولید جاجیم پرداخته و باتلاشهای بیوقفه زحمات زیادی برای زنده نگاه داشتن این هنر زیبا متحمل شده است. در این آیین که با هدف تجلیل و تقدیر از هنرمندان عرصه هنرهای سنتی و صنایع دستی کشور برگزار شد بیش از 40 هنرمند، صادرکننده و فرهیخته کشور مورد تقدیر قرار گرفتند.
زاهدان - ایسنا: در 20 روز گذشته و در راستای تشدید برخورد با ورود اتباع بیگانه غیرمجاز به سیستان و بلوچستان ماموران انتظامی شهرستانهای زابل، زاهدان، سراوان، خاش و ایرانشهر در هنگام کنترل و گشتزنی در محورهای مواصلاتی و ایست بازرسیها، یک هزار تبعه غیرمجاز بیگانه را که قصد داشتند به شهرهای مرکزی وارد شوند شناسایی و در این رابطه 8 متهم دستگیر شدند. اجرای طرحهای ارتقای امنیت اجتماعی و تلاشهای مضاعف ماموران در سراسر سیستان مهمترین عامل کاهش ورود اتباع بیگانه از مرزهای شرقی کشور بوده است.
زاهدان - ایسنا : طرح مراجعه ماموران بهداشتی به در منازل برای خوراندن قطره فلج اطفال در حال اجرا نیست و تکذیب شده است. دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با رد شایعات مربوط به مراجعه کارکنان بهداشت و درمان به در منازل مردم برای خوراندن قطره فلج اطفال، اعلام کرد هرگونه واکسیناسیون سراسری از طریق رسانههای جمعی به اطلاع عموم میرسد و انجام اینچنین فعالیتهایی تنها با ارائه کارت شناسایی از سوی ماموران بهداشتی صورت میگیرد. تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر مراجعه یا بستری شدن این قبیل بیماران در مراکز درمانی و بیمارستانی البته در اثر خوراندن قطره یا تماس با اورژانس 115 یا تماسهای مردمی در رابطه با مراجعه به منزلشان برای واکسیناسیون واصل نشده است.
بجنورد - ایسنا: بارندگی شدید در بجنورد که همراه با رعد و برق بود، مردم بجنورد را غافلگیر کرد. این بارندگی در برخی نقاط شهر باعث آبگرفتگی معابر شد. مردم بجنورد که در برخی شعب اخذ رای در صفهای طولانی منتظر بودند در پی بارش باران به داخل شعب پناه بردند.
البته باران شدید در این رایگیری و حضور مردم در پای صندوقهای رای خللی ایجاد نکرد.
مرور بزرگ ترین جنجال های تاریخ جام جهانی (8)