فردا از خانه هنرمندان

پیکر مرد معماری و مرمت تشییع می‌شود

پیکر دکتر محمد امین میرفندرسکی ـ مرد معماری و مرمت ایران ـ فردا - 23 خرداد ماه - از مقابل خانه‌ی هنرمندان ایران تشییع و در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) به خاک سپرده می‌شود.
کد خبر: ۲۵۸۹۲۸

به گزارش ایسنا،محمد امین میرفندرسکی که صبح روز چهارشنبه - 20 خرداد ماه ـ بر اثر بیماری سرطان در بیمارستان ایرانمهر تهران از دنیا رفت، فردا - 23 خرداد ماه ـ ساعت 10 صبح از مقابل خانه‌ی هنرمندان ایران تشییع و در قطعه هنرمندان به خاک سپرده می‌شود.

دکتر محمد امین میرفندرسکی متولد 1310 گرگان بود. او دکترای معماری و شهرسازی خود را از دانشکده معماری دانشگاه دولتی فلورانس ایتالیا در سال 1341 گرفت و تا سال 1342 استاد یار داوطلب در داشگاه معماری فلورانس بود.

از دیگر فعالیت‌های میرفندرسکی می‌توان به استادیاری و دانشیاری دانشکده هنرهای زیبا - دانشگاه تهران (56-1342)، ریاست دانشکده هنرهای زیبا - دانشگاه تهران (50-1347)، استاد مدعو دانشکده معماری کمبریج (انگلستان)-(68-1361)، بنیان‌گذاری اندیشه نو در آموزش هنر و معماری و ایجاد هم‌پیوندی میان آموزش معماری،هنرهای تصویری و نمایشی و موسیقی و... اشاره کرد.

گفته می‌شود: میرفندرسکی با تسلط به‌ تئوری و تاریخ هنر و معماری، توسعه اندیشه هنری درنظام آموزش را پایه‌ریزی کرد. او مطالعات و تالیفات گسترده و متعددی در زمینه‌های تاریخ عمومی ایران، تاریخ هنر، تاریخ معماری و هنرهای تصویری داشته که از آن میان می‌توان به چاپ مجموعه شش جلدی در مورد «مرکز تاریخی اصفهان»، «کاشی در معماری ایران» و «باغ ایرانی» نام برد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها