به مناسبت شهادت حضرت فاطمه (س)

شبکه یک فیلم «در فلق بود» پخش می کند

فیلم تلویزیونی "در فلق بود" به کارگردانی سیدروح‌الله حجازی چهارشنبه ششم خردادماه ساعت 16 به مناسبت شهادت حضرت فاطمه (س) از شبکه یک پخش می‌شود.
کد خبر: ۲۵۵۱۵۲

به گزارش مهر، این فیلم به تهیه‌کنندگی سیدمحسن طباطبایی‌پور و سیدروح‌الله حجازی تهیه شده و عسل بدیعی، رامین راستاد، سیدمهرداد ضیایی و آهو خردمند بازی کردند.

داستان فیلم "در فلق بود" درباره زنی متدین به نام حوریه است که در یک هتل کار می‌کند. همسرش فرهاد کارگر کارگاه طلاسازی است. تا اینکه این زوج تصمیم می‌گیرد به یک سفر زیارتی بروند و این سفر آغاز تحولات اساسی در زندگی آنهاست.

گروه معارف شبکه یک دو ویژه برنامه "روز خدا" و "طرحی برای فردا" را به مناسبت شهادت حضرت فاطمه (س) تهیه کرده است. برنامه "روز خدا" با اجرای فرزاد جمشیدی ششم و هفتم خرداد روی آنتن شبکه یک می‌رود. برنامه "طرحی برای فردا" هم روز پنجشنبه پخش می‌شود که اختصاص به سخنرانی رحیم پورازغدی دارد.

مستند "حسینیه شهدا" هم به کارگردانی شاهد سلطانی تهیه شده و هفت خرداد از شبکه یک روی آنتن می‌رود. این برنامه به حسینیه‌هایی می‌پردازد که در خانه شهدا برگزار می‌شود.

مستند "ردپای آفتاب" هم چهارشنبه شش خرداد از شبکه یک پخش می‌شود. این برنامه به بیان خاطراتی از حضرت امام خمینی (ره) از زبان یک جانباز نابینا می‌پردازد که برای عزادارری حضرت فاطمه (س) عازم حرم مطهر ایشان می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها