دیک چنی:

شکنجه جان آمریکایی‌ها را نجات داد

معاون رییس جمهور سابق آمریکا تاکید کرد: اطلاعات بدست آمده از طریق روش‌های بازجویی خشونت آمیز علیه مظنونان القاعده جان صدها هزار تن از مردم آمریکا را نجات داده است!
کد خبر: ۲۵۱۹۱۶

دیک چنی معاون رییس جمهور سابق آمریکا در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سی.بی.اس گفت: روش‌هایی که منتقدان از آنها به عنوان شکنجه انتقاد کرده‌اند برای شکستن مقاومت افراطیون بازداشت شده لازم و ضروری بود.

چنی با تاکید دوباره بر این مساله که القاعده قصد داشته با تسلیحات هسته‌ای حمله‌ای دیگر به یکی از شهرهای آمریکا را تدارک ببیند، گفت: من کاملا متقاعد شده‌ام که ما جان هزاران تن، شاید صدها هزار تن را نجات دادیم.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، چنی بار دیگر تاکید کرد: به خاطر سیاست‌های باراک اوباما رییس جمهور آمریکا این کشور نسبت به حملات خارجی آسیب پذیرتر شده است.

چنی هم‌چنین از درخواست قانون‌گذاران دموکرات برای پیگرد قانونی مقامات دولت بوش انتقاد کرد. چندی پیش در پی انتشار اسناد محرمانه وزارت دادگستری آمریکا که نشان می‌داد مقامات دولت بوش به کارگیری روش‌های بازجویی خشونت‌آمیز را تصویب کرده‌اند، بسیاری از گروه‌های حقوق بشر و هم‌چنین قانون‌گذاران دموکرات خواستار پیگرد قانونی مقامات ارشد دولت بوش شدند.

معاون رییس جمهور سابق آمریکا هم‌چنین از دولت اوباما به خاطر عدم انتشار اسنادی که مربوط به مزایا و محاسن روش‌های بازجویی است انتقاد کرد.

وی خاطرنشان ساخت: دو سند موجود نشان می‌دهد اطلاعات بدست آمده از طریق روش‌های بازجویی مذکور چگونه مانع از انجام فعالیت‌های تروریستی شده است.

چنی تصریح کرد: این اسناد وجود دارند، من آنها را دیده‌ام و در زمانی آنها در فایل‌های من قرار داشتند و هم اکنون همه چیز بخشی از آرشیو ملی است. من مطمئن هستم سازمان سیا نسخه‌های این اسناد را در اختیار دارد.

وی عنوان داشت: اگر قرار باشد اسنادی منتشر شوند این اسناد باید به طور کامل منتشر شوند آن اسناد باید انتشار یابند تا مردم و ژورنالیست‌ها خود عملکرد ما را ارزیابی کنند.

معاون رییس جمهور سابق آمریکا در خصوص ظاهر شدن مکررش در رسانه‌ها و دفاع از سیاست‌های زمان بوش گفت: اگر من صحبت نکنم و واقعیات را اعلام ننمایم منتقدان قضایی باز بهانه‌ای برای تخریب بدست می‌آورند و در طرف دیگر فردی برای گفتن حقیقت وجود ندارد.

وی افزود، خود را آماده کرده است که در صورت لزوم در کنگره آمریکا نیز در مورد برخی واقعیات شهادت دهد.

ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها