در استان گلستان

برج تاریخی رادکان مرمت می‌شود

سرپرست اداره‌ی میراث فرهنگی و گردشگری حوزه‌ی غرب استان گلستان از مرمت برج تاریخی رادکان در کردکوی خبر داد.
کد خبر: ۲۵۰۱۴۶

محمدمهدی برهانی در گفت‌وگو با ایسنا، بیان کرد: برج تاریخی رادکان بنایی آجری با ارتفاع 35 متر است که کتیبه‌هایی به خط کوفی و پهلوی ساسانی دارد. قدمت این برج به اواخر قرن چهارم می‌رسد و اکنون درحال مرمت است.

وی با اشاره به این‌که حوزه‌ی غرب استان گلستان شامل چهار شهرستان ترکمن، کردکوی، بندر گز و گمیشان است، گفت: بنای گمرک بندر گز نیز که به دوره‌ی پهلوی اول مربوط است، مرمت می‌شود تا پس از آن به موزه تبدیل شود. هم‌چنین می‌خواهیم در مدرسه‌ی نظامی کردکوی با هدف تبدیل کردن آن به موزه‌ی مردم‌شناسی مرمت انجام دهیم و اکنون مراحل اداری آن طی می‌شود.

برهانی اظهار داشت: در این مدرسه که 70 سال از احداث آن می‌گذراند، قرار است، همایشی با نام «هم‌شاگردی سلام» برگزار شود. به این ترتیب، در مرحله‌ی نخست افرادی که حدود هفت دهه پیش و در سال‌های 1317 تا 1337 در این مدرسه تحصیل کرده یا به‌نوعی با آن در ارتباط بوده‌اند، بار دیگر در این محل حضور می‌یابد.

وی هم‌چنین از آغاز ادامه‌ی پژوهش در دیوار دفاعی گرگان و تمیشه که بخشی از آن‌ها در شهرستان‌های ترکمن و کردکوی قرار دارد، خبر داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها