حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
در گزارش ماموران پلیس منطقه بیسک آمده است که این راننده 19 ساله به علت مصرف مشروبات الکلی و در حالت مستی این تصادف خونبار را رقم زده است. با این حال کارشناسان پلیس منطقه در حال بررسی چگونگی وقوع این حادثه هستند.
راننده 6 ساله
ایسنا: یک کودک 6 ساله پشت فرمان خودروی پدرش نشست و ناخواسته کودک همسن خود را که مشغول بازی بود، زیر گرفت!
این حادثه غمانگیز زمانی روی داد که این کودک بدون اطلاع پدرش سوئیچ خودروی او را برداشت.
وی افزود: متاسفانه این کودک با به حرکت درآوردن خودرو، کودک 6 ساله همسایه را که مشغول بازی در حیاط بود، زیر گرفت و وی را کشت.
این در حالی است که ماموران پلیس منطقه در حال بررسی این پرونده هستند تا به طور کامل از چگونگی وقوع این حادثه اطلاع کسب کنند.
پزشک حسود
ایسنا: یک پزشک هندی دست زن و مادرزن خود را قطع کرد. گفته میشود او این کار را از روی حسادت انجام داده است.
مقامات پلیس هندوستان اعلام کردند این پزشک اهل ایالت پنجاب هند است، که تحمل علاقه مادرزن خود به همسرش را نداشت، و از روی حسادت، دستانشان را قطع کرد.
او البته به این کار هم راضی نشد و دستهای بریده این 2 نفر را مخفی کرد تا کسی نتواند آنها را پیوند بزند.
در گزارش پلیس جنوب هند آمده: وضعیت جسمانی این دو زن بشدت وخیم است و پزشکان اعلام کردند چون دستهای این دو زن را تاکنون نیافتهاند، امکان پیوند زدنشان وجود ندارد.
همچنین به گفته رئیس پلیس پنجاب هند تلاش برای دستگیری این پزشک فراری ادامه دارد و در صورت دستگیری، به حبس طولانی مدت محکوم خواهد شد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....