حق با شماست

یک پیامک، چند بار هزینه

اصفهانی از تهران: اخیرا هنگام ارسال یک پیامک از خطوط همراه اول، بالغ بر 10 پیامک ارسال می‌شود، به همین دلیل هزینه پیامک‌های این دوره ام از 2 تا 3 هزار تومان به 27 هزار تومان افزایش یافته است. حال شرکت مخابرات پاسخگوی اختلال در خطوط تلفن همراه باشد.
کد خبر: ۲۴۹۲۳۴


یک شهروند: پایانه مسافربری کرج برای مسافران شهر قزوین اتوبوس ندارد، چرا شورای شهر و شهرداری شهر کرج در این خصوص تدبیری نمی‌اندیشد؟

شهبازی: دارای تلفن همراه تالیا هستم جالب است بدانید اکثر پیامک‌های ما به مقصد نمی‌رسد ولی هزینه آن از شارژ کسر می‌شود، شرکت تالیا رسیدگی کند.

ابراهیمی از اصفهان:‌ 9 بهمن سال گذشته از شرکت... درخواست خودرو دوگانه‌سوز کردم و قرار شد خودرو را 20 روزه تحویل دهند، ولی بعد از 40 روز به من اعلام کردند خودروی دوگانه‌سوز ندارند و باید درخواستم را به یگانه‌سوز تبدیل کنم و تا 15 روز بعد خودرو را واگذار کنند؛ ولی باز هم خبری از خودرو نشده است.

یزدانی از مشکین شهر: با داشتن مدرک کارشناسی ارشد، بیکارم. ای کاش دولت محترم نسبت به باسوادان بیکار اقدامی عاجل کند.

یک شهروند از تهران: در سال 73 شهرداری اقدام به خراب کردن گاراژهای خیابان خاوران کرد و به جای آن، در پاساژ ارغوان میدان بسیج مغازه در اختیار کسبه گاراژ قرار داد. ولی از آن سال تاکنون هیچ اقدامی برای تحویل این پاساژها نشده و بالغ بر 1800 نفر از کسبه بلاتکلیف مانده‌اند.

مجید تفقد از یزد: مدت‌هاست برای اشتغال به کار به استانداری یزد مراجعه می‌کنم، ولی پاسخی جز وعده عایدم نمی‌شود.

عابدی از تهران: مرکز مخابرات خیابان پیروزی سه‌راه سلیمانیه، خط اینترنت منزلم را قطع کرده است. وقتی علت را جویا شدم، گفتند: ناچاریم برای توسعه شبکه، از خط شما چند مشترک دیگر را نیز تحت پوشش قرار دهیم و وقتی اعلام نارضایتی می‌کنم، عنوان می‌کنند وظیفه مخابرات دادن بوق آزاد است و نه دادن خط اینترنت.

یک آموزشیار: در مقطع کارشناسی ارشد مشاوره مشغول تحصیلم و آموزشیار نهضت سوادآموزی نیز هستم، ولی وزارت آموزش و پرورش متاسفانه حق آموزشیاران را نمی‌دهد.

توکل اسدی از زنجان: یک ماه است که برای دریافت وام از موسسه مالی اعتباری مهر رضا اقدام کرده‌ام و تمام مدارکم نیز کامل است، ولی هنوز این وام به دستم نرسیده است.

چیتگر از تهران: تاکسی‌های تهران فقط به دنبال دربستی هستند و به مسافران کنار خیابان که استطاعت دربست گرفتن را ندارند، اهمیت نمی‌دهند.

علی‌اکبر آقاسی‌نژاد: قرار بود بانک سپه سود سهام عدالت را بپردازد، ولی به هر شعبه‌ای که سر می‌زنم مسوولان آن اظهار بی‌اطلاعی می‌کنند.

زالی از تهران: پس از کلی دردسر قرعه عمره به نام همسرم که تمایل داشت با خواهر و برادرش به آنجا مشرف شود افتاد ولی در دقیقه 90 در فرودگاه به ایشان ابلاغ شد عربستان به زنان ایرانی زیر 40 سال که بدون همسر می‌خواهند مشرف شوند ویزا نمی‌دهد، حال سوالم از سازمان حج و اوقاف این است که چرا متقاضیان عمره را در بلاتکلیفی قرار داده است؟

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها