حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
با انتقال جسد به پزشکی قانونی و فرد مجروح به بیمارستان کار تحقیق از شاهدان ماجرا آغاز شد. یکی از شاهدان به پلیس گفت: ما سوار ماشین پیکان شده بودیم و داشتیم از شهری به شهر دیگر میرفتیم که در بین راه یکباره دو مرد مسلح جلوی ما را گرفتند و خودرو را متوقف کردند. آنها یکباره راننده را هدف گرفته و او را به قتل رساندند و وقتی قصد داشتند تیر دیگری شلیک کنند یکی از مسافران به سمت مرد مسلح یورش برد و سلاح او را گرفت و برای اینکه دو سارق دیگر نتوانند فرار کنند یکی از آنها را با گلوله زخمی کرد، اما دیگری موفق به فرار شد.
با توجه به این که مشخص شده بود، مرد مجروح یکی از سارقان مسلح است، مراقبت شبانهروزی از وی آغاز شد تا اینکه مرد مجروح بهبود یافت و برای بازجویی به اداره آگاهی انتقال یافت.
وی که حامد نام دارد به پلیس گفت: من و دوستم وحید تصمیم داشتیم خودروی مرد راننده را به سرقت ببریم، اما قصد قتل نداشتیم. زمانی که ماشین از روستا خارج شد، برای اینکه او را غافلگیر کنیم آن را تحت تعقیب قرار دادیم و در فرصتی مناسب و زمانی که جاده خلوت بود راه را بر آنان بستیم.
وی ادامه داد: من برای ترساندن 5 نفری که سوار خودرو بودند تیر شلیک کردم. میخواستم تیر را هوایی شلیک کنم، اما چون بلد نبودم با سلاح کار کنم تیر به مرد راننده برخورد کرد و او کشته شد. مسافران که دیدند من ناشی هستم به سمتم حمله کردند و سلاحم را گرفتند. مردی که سلاح دستش بود پای مرا نشانه رفت و زخمی شدم و نتوانستم فرار کنم، اما همدستم فرار کرد.
با توجه به اعترافات این متهم و صدور کیفرخواست برای وی پرونده به دادگاه کیفری استان فارس فرستاده شد. متهم یک بار دیگر اعترافاتش را تکرار کرد و از آنجا که اولیای دم تقاضای صدور حکم قصاص کرده بودند، حامد به قصاص محکوم شد. این حکم از سوی دیوان عالی کشور به تایید رسید و شعبه اجرای احکام دادسرای جنایی فارس پرونده را برای گذراندن آخرین مرحله یعنی استیذان به دفتر رئیس قوه قضاییه فرستاد. این حکم در دفتر رئیس قوه نیز به تایید رسید و دوباره به اجرای احکام فارس بازگردانده شد. با توجه به این که اولیای دم هنوز اعلام رضایت نکردهاند، پرونده حامد در فهرست اعدامیهای استان فارس قرار گرفت.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....