کوتاه از جهان

اظهارات عجیب طالبانی

جام‌جم آنلاین: جلال طالبانی، رئیس‌جمهور عراق موافقت خود را با باقی ماندن نیروهای آمریکایی در عراق بعد از زمان تعیین شده برای عقب‌نشینی این نیروها در سال 2011 اعلام کرد. به گزارش روزنامه‌ مصری الاهرام، طالبانی گفت: در صورتی که اوضاع امنیتی ناآرام باقی بماند نیروهای آمریکایی می‌توانند بعد از سال 2011 نیز در عراق بمانند.
کد خبر: ۲۴۶۷۷۷

وی درباره ‌آینده روابط با آمریکا افزود: روابط ما رو به بهتر شدن است و اکثر عراقی‌ها خواهان روابطی براساس برابری و در نظر گرفتن منافع مشترک دو طرف هستند.

تلاش مک‌کین برای نجات ساآکاشویلی

جام‌جم آنلاین: جان مک‌کین، سناتور آمریکایی برای حمایت از میخائیل ساآکاشویلی، رئیس‌جمهوری گرجستان به تفلیس، پایتخت این کشور سفر می‌کند.

به گزارش روزنامه روسی ایزوستیا، مک‌کین که به پدر معنوی ساآکاشویلی شهرت یافته ، با این سفر به مخالفان دولت گرجستان نشان خواهد داد ساآکاشویلی همچنان مورد حمایت آمریکا است.

او در حالی به تفلیس می‌رود که دولت آمریکا در خصوص رعایت اصول دموکراسی در برخورد با مخالفان معترض به ساآکاشویلی هشدار داده است.

رایزنی برای محاکمه بوش

جام‌جم آنلاین: جورج بوش، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا ممکن است به اتهام نقض حقوق بشر و جنایت علیه بشریت در دوران زمامداری‌اش تحت پیگرد قرار گیرد.

به گزارش پایگاه خبری اسلام‌آنلاین، سازمان عفو بین‌الملل در صدد است برای تشکیل کمیته‌ تحقیق در مورد عملکرد بوش با کنگره آمریکا رایزنی کند.پیشتر سناتور پاتریک لیهی، ‌رئیس کمیته قضایی سنا پیشنهاد داده بود کمیته‌ حقیقت‌یابی برای بررسی اقدامات دولت بوش و کشف حقایق در این مورد تشکیل شود.

سارکوزی همیشه منتقد

جام‌جم آنلاین: نیکولا سارکوزی، رئیس‌جمهور فرانسه در دیدار با نمایندگان پارلمان این کشور از باراک اوباما، همتای آمریکایی خود به دلیل ضعف آگاهی و دورنگری‌اش انتقاد کرد.

به گزارش روزنامه‌ فرانسوی لیبراسیون، سارکوزی در دیدار با 20 نماینده پارلمان فرانسه در کاخ الیزه گفت: اوباما سیاستمداری برجسته است اما متاسفانه فاقد تجربه، آگاهی و آینده‌نگری کافی است.وی افزود: اوباما فردی باهوش است اما او تنها دو ماه است که به عنوان رئیس‌جمهور برگزیده شده و تا قبل از آن نیز تجربه‌ مدیریت حتی یک وزارتخانه را هم نداشته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها