از دور از نزدیک

هیپنوتیزم شیطانی

ایسنا: پلیس هندوستان به دنبال مردی می‌گردد که با هیپنوتیزم کردن یک جواهرفروش، گردنبند و دستبند الماس او را که 160 هزار دلار قیمت داشت به سرقت برد. کاترینا پرسوامی، کارمند این جواهرفروشی در بمبئی هند به رسانه‌های محلی هند گفت: دیروز یک مرد با ظاهری شیک به مغازه‌ آمد و از من خواست، یک گردنبند و دستبند الماس برایش بیاورم. وی افزود: هنگام توضیح دادن درمورد سنگ‌ها و نوع طلای به کار رفته در دستبند و گردنبند، او مرا هیپنوتیزم کرد و دیگر چیزی نفهمیدم.
کد خبر: ۲۴۵۹۵۴

پلیس بمبئی نیز درباره این واقعه نادر تصریح کرد: براساس اطلاعاتی که این زن درمورد سارق به  پلیس بمبئی داد، ماموران در حال پیگیری هستند. 

بار دیگر زندگی

ایسنا: رسانه‌های آلمان هم از یک نجات معجزه‌آسا خبر دادند که طی آن یک خانم پس از پرت شدن در محوطه خرس‌های قطبی در باغ‌وحش برلین زنده ماند.

این گونه، تنها جانوری است که به انسان حمله می‌کند. مسوولان باغ‌وحش برلین اظهار کردند که این زن پس از نزدیک شدن به محوطه خرس‌های قطبی به طور تصادفی به داخل پرت شد و خرس‌ها به سمتش حمله‌ور شدند. این زن با تلاش بهنگام ماموران امداد باغ‌وحش و اورژانس برلین به بیمارستان ویرخو منتقل شد و از مرگ حتمی نجات یافت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها