
به گزارش ایسنا ، این حادثه هنگامی روی داد که صاحبخانه در زیرزمین خانه سرگرم ، شارژ سیلندر گاز سفری (پیک نیکی) بود که سیلند منفجر شد که در اثر شدت انفجار، دیوارهای ساختمان ترک خورد و شیشههای منزل شکست.
در این حادثه دستها و صورت صاحبخانه بنام «محمد ـ ح»، 67 ساله به شدت زخمی و یک زن جوان به نام «فاطمه ـ الف» که باردار نیز بود ، دچار شوک شد.
آتشنشانان ایستگاه 12 آتشنشانی با آگاهی از بروز این حادثه در محل حادثه حاضر شدند و اقدامات ایمنی و امداد و نجات را انجام دادند.
سید حسین طباطبایی ـ فرمانده آتشنشانان این حادثه ـ در مورد علت بروز این حادثه گفت: این حادثه هنگام پرکردن سیلندر گاز سفری از سیلندر 11 کیلویی گاز مایع که غیراصولی و نادرست است رخ داد ، به طوری که نشت گاز و ایجاد جرقه از کلید برق منجر به بروز انفجار شد.
گفتنی است ، آسیبدیدگان این حادثه برای اعزام به مرکز درمانی و مداوا در اختیار امدادگران اورژانس قرار گرفتند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان به بیماری گوارشی شایع شده در کشور پرداخته است
خانواده مهدیه اسفندیاری در گفتگو با جام جم از ۱۳۸ روز زندان انفرادی خواهرشان میگویند
درگفتوگو با دکتر محمدعلی بهمنی قاجار، واکنش ملت ایران به مداخلات خارجی و منفوربودن تجزیهطلبان را مورد بررسی قرار دادیم