پلی‌اف لیگ بسکتبال

اولین گام مدعیان برای فینالیست شدن

دیدار ذوب آهن مقابل صبامهر و مهرام با پتروشیمی حتی اگر خارج از مرحله پلی‌اف لیگ برتر بسکتبال انجام شود ، سرنوشت‌ساز خواهد بود چه رسد به اینکه جدال این چهار تیم در این مرحله و برای رسیدن به فینال بازی‌ها انجام ‌شود.
کد خبر: ۲۴۴۹۱۷

به گزارش مهر ، مسابقات بسکتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور در مرحله پلی‌اف فردا با دیدار تیم‌های صبامهر، ذوب آهن، مهرام و پتروشیمی  وارد دور دوم رقابت‎های پلی‌اف می‌شود. مرحله‌ای که به صورت 2 از 3 پیگری می‌شود تا با غربال 4 تیم، برترین‌های لیگ امسال برای رسیدن به مرحله پایانی بازی‌ها شناخته شوند.

ذوب آهن اصفهان - صبامهر قزوین

فرزاد کوهیان که داشتن تیمی یکدست، هماهنگ و جنگنده را بزرگترین برگ برنده خود برای رویارویی مقابل هر تیمی می‌داند فردا در سالن ملت اصفهان باید شاگردانش را روانه میدانی کند که یاران صبامهر با افتخار قهرمانی در رقابت‌های دوره‌ای (رفت و برگشت) و ادعای صعود به فینال در سوی دیگر آن ایستاده‌اند.

اصفهانی‌ها که توانستند با شکست بابلی‌ها در کنار سه تیم دیگر راه یافته به این مرحله قرار بگیرند اگرچه با اقتدار به این پله رسیدند اما نمی‌توانند شانس خود را برای پیروزی در بازی فردا به اندازه حریف بدانند. به هر حال صبامهر نام بزرگی در بسکتبال است که با بزرگانی چون مهران شاهین طبع در راس و امثال سامان ویسی، کرم احمدیان و اصغر کاردوست در ترکیب راه کارهای تخریب تفکر و سد دفاعی حریف اصفهانی را بالا و پائین کرده تا بتواند همچون فصل گذشته یک پای فینال باشد.

مهرام تهران - پتروشیمی بندرامام

50 به 50؛ شانس مهرامی‌ها و ماهشهری‌ها برای پیروزی در نخستین بازی دور دوم پلی‌اف به این اندازه است نه بیشتر نه کمتر. اگر مهرام برای تکرار قهرمانی خود در لیگ برتر به داشتن بازیکنانی مانند مهدی کامرانی، حامد سهراب نژاد، هومن رضایی، «اسکار» ، «یبرا» دلخوش کرده در عوض «مایکل جونز» و «تونی مدیسن» هم در آن سوی میدان برای ماهشهری‌ها تکیه گاهی قابل اطمینان هستند حتی اگر ایرانی‌های قابل این تیم را نادیده گرفته شوند.

به هر حال این از شانس بد دو تیم است که در این مرحله حساس باید بتوانند دیگری را از پیش رو بردارند وگرنه فینال بی فینال. شاید اگر مهرام و پترو حریف تیم‌های دیگری می‌شدند می‌توانستند مقتدرانه‌تر به پیروزی و صعود بیندیشند اما اینک آنها بدون خوش خیالی باید فقط به تلاش بیشتر فکر کنند. اما خوش به حال تماشاگران تهرانی که می توانند فردا شاهد رقابتی پرتنش باشند. رقابتی که حتما پرهیاهوتر از دیدار اصفهان پیگیری می‌شود.

همچنین فردا برای معرفی تیم‌های پنجم تا هشتم دو دیدار برگزار می‌شود که طی آن بیم بابل به مصاف شهرداری گرگان می‌رود و لوله a.s شیراز به تراکتورسازی کردستان دیدار می‌کند.

این مرحله از رقابت‌ها نیز به صورت 2 از 3 برگزار می‌شود. ضمن اینکه تیم‎‌های دانشگاه آزاد و هیئت بسکتبال شهرکرد فردا دیدار دوم خود را جهت قرارگرفتن در رده‌های نهم تا دوزادهم جدول رده‌بندی مقابل هیئت بسکتبال شهرکرد و آرارات تهران برگزار خواهند کرد.

در دیدار نخست که پنجشنبه شب برگزار شد تیم دانشگاه آزاد با نتیجه 83 بر 55 هیئت بسکتبال شهرکرد را شکست داد و دیدار دو تیم هئیت بسکتبال لنگرود و آرارات هم با نتیجه 91 بر 74 به پایان رسید. رقابت این تیم‌ها نیز به صورت 2 از 3 برگزار می‌شود.

برنامه بازی‌های فردا که در قالب دور دوم مرحله پلی‌اف مسابقات لیگ برتر باشگاه‌های کشور انجام می‌شود به این شرح است:

تعیین رده‌های اول تا چهارم

مهرام تهران - پتروشیمی بندرامام (ساعت 16 - ورزشگاه آزادی)
ذوب آهن اصفهان - صبامهر قزوین (ساعت 17 - سالن ملت اصفهان)

تعیین رده‌های پنجم تا هشتم

شهرداری گرگان - بیم بابل (ساعت 17 - سالن بسکتبال گرگان)
تراکتورسازی کردستان - لوله a.s شیراز (ساعت 17:30 - سالن بسکتبال سنندج)

تعیین رده‌های نهم تا دوازدهم

هیئت بسکتبال لنگرود - آرارات تهران (ساعت 17 - سالن بسکتبال لنگرود)
دانشگاه آزاد - هیئت بسکتبال شهرکرد (ساعت 18 - ورزشگاه آزادی)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها