در پی سرقت‌های مسلحانه اتخاذ شد،

تدابیر ویژه امنیتی در فرودگاه مکزیکو

مقامات پلیس فدرال مکزیک و ارتش این کشور اعلام کردند که به دلیل ادامه سرقت‌های مسلحانه گروه‌های خلافکار از مسافران فرودگاه بین‌المللی مکزیک، دولت این کشور به مستقر کردن بیش از 800 سرباز و مامور نیروی پلیس در این فرودگاه اقدام کرده‌ است.
کد خبر: ۲۳۹۰۲۱

به گزارش ایسنا، «میگوئل مانکرا» ـ مقام ارشد پلیس فدرال مکزیک ـ در مصاحبه‌ای با رسانه‌های دولتی این کشور خاطر نشان کرد که برای برقراری و ایجاد امنیت در فرودگاه بین‌المللی مکزیک، دولت حدود 460 پلیس و 360 سرباز ارتش مکزیک را در این فرودگاه، مستقر کرده تا از سرقت‌هایی که توسط گروه‌های خلافکار در فرودگاه بین‌المللی مکزیک صورت می‌گیرند، جلوگیری به عمل آورند.

این در حالیست که بر اساس اعلام نظر کارشناسان پلیس مکزیک، از اوایل سال جاری میلادی نزدیک به 18 نفر از مسافران این فرودگاه در خارج داخل پایانه‌های این فرودگاه مورد سرقت مسلحانه قرار گرفته و اموالشان به سرقت رفته است.

در گزارشات پلیس فدرال مکزیک آمده است که در سال جاری میلادی و به دلیل افزایش خشونت‌ها در این کشور تاکنون نزدیک به یک‌هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند که اکثر جان باختگان در ارتباط با درگیری‌های میان گروه‌های مواد مخدر بوده است.

در این میان، «فیلیپه کالدرون» ـ رییس جمهور مکزیک ـ طی مصاحبه‌ای مطبوعاتی که هفته گذشته صورت گرفت، به شهروندان مکزیکی وعده داده بود که تا سال 2012 میلادی و همزمان با پایان دوره ریاست جمهوری‌اش این خشونت‌ها را پایان می‌بخشد.

علاوه بر این، اگر چه دولت مکزیک تعداد سربازان و ماموران پلیس را در مرزهای این کشور با ایالات متحده آمریکا مناطق و پرخطر افزایش داده است، اما سارقان و گروه‌های مختلف مافیایی از هر فرصتی استفاده می‌کنند تا خشونت‌ها را برای دستیابی به اهدافشان تداوم بخشند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها