تدابیر جدید چینی ها ؛

«آشیانه پرنده» مرکز خرید می‌شود

محوطه اطراف ورزشگاه عظیم «آشیانه پرنده» در عرض 3 تا 5 سال به مرکز خرید و تفریحات تبدیل می شود.
کد خبر: ۲۳۳۰۳۳

به گزارش مهر ، وضعیت ورزشگاه «آشیانه پرنده» از زمانی که رقابت های المپیک پایان یافته، همواره بحث برانگیز بوده است. رنگ ورزشگاه در بعضی نقاط پوسته پوسته می شود و تنها بازدیدکنندگان ورزشگاه، گردشگرانی هستند که هفت دلار می پردازند و از طبقات و مرکز خرید یادگاری «آشیانه پرنده» دیدار می کنند.

برای ساخت ورزشگاه فوق 450 میلیون دلار هزینه شده و طبق اعلام خبرگزاری شینهوآ ، قرار شده ظرف 3 تا 5 سال، این محوطه بزرگ به مرکز خرید و تفریحات تبدیل می شود. مجری این طرح شرکت «سیتیک» (Citic) است. این شرکت با هدف توسعه صنعت گردشگری و برگزاری رقابت های و رویدادهای ورزشی اقدام به انجام طرح خود می کند.

تنها رویدادی که در سال جاری میلادی قرار است در این ورزشگاه 91 هزار نفری برگزار شود، مراسم اپرای «پوچینی» است که برای تاریخ هشتم اوت به مناسبت سالگرد افتتاح «آشیانه پرنده» برگزار خواهد شد. باشگاه فوتبال "گوآن" تنها تیمی است با پرداخت مبلغی، این ورزشگاه را از سران کشور چین اجاره کرده است.

عنوان شده هزینه نگهداری سالانه این محوطه 250 هزار متر مربعی، 82/8 میلیون دلار است که این امر مسئولان چینی را بر آن داشته تا این محوطه را به فروشگاه و مرکز تفریحات تبدیل کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها