وزیر جنگ رژیم صهیونیستی سفر از پیش تعیینشده خود به آمریکا را لغو کرد و دلیل آن را تنش در اوضاع مرز سرزمینهای اشغالی با نوار غزه خواند.
کد خبر: ۲۳۲۳۷۵
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، یک مقام وزارت جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد: "ایهود باراک" سفر خود به آمریکا و دیدار با "رابرت گیتس" وزیر دفاع آمریکا و دیگر مقامات این کشور را به خاطر اوضاع امنیتی جنوب اسرائیل لغو کرد.
ایهود باراک قرار بود عصر امروز چهارشنبه پس از دیدار با "جرج میچل" فرستاده دولت باراک اوباما به خاورمیانه به واشنگتن سفر کند.
"ایهود اولمرت" کفیل نخستوزیری این رژیم، امروز نشست کابینه امنیتی در شهر قدس را برگزار کرده تا پاسخ اسرائیل به تحولات اخیر در غزه را بررسی کند.
"مارک رگو" سخنگوی "ایهود اولمرت" نیز امروز چهارشنبه گفت: اسرائیل هر کاری را در راستای حمایت از خود انجام خواهد داد.
این در حالی است که "جرج میچل" فرستاده آمریکا به خاورمیانه در راستای نخستین سفر دورهای خود به منطقه امروز وارد بیتالمقدس میشود.
رگو با بهانهجویی برای توجیه نقض آتشبس صهیونیستها افزود: حماس کنترل نوار غزه را در دست دارد و این جنبش مسؤول همه عملیاتهای موشکپراکنی از این منطقه به اسرائیل است.
این در حالی است که پرتاب موشک نیروهای مقاومت در واکنش به تجاوزات و حملات رژیم صهیونیستی به غزه صورت گرفته و از زمان توافق مشروط حماس با آتشبس هیچ موشکی به سمت اسرائیل شلیک نشده است.
رگو ادعا کرد اسرائیل به دنبال حفظ آرامش مرزهای خود با غزه است و حادثه انفجار دیروز تانک این رژیم در نزدیکی غزه که حماس مسؤولیت آن را برعهده نگرفت تلاش عمدی برای ضربه بر آرامش جنوب اسرائیل خواند.
یک فروند هواپیمای رژیم صهیونیستی دیشب منطقه مرزی در جنوب نوار غزه واقع در مرز مصر را بمباران کرد.