پس از اعلام آتش بس در غزه،

پیکرهای110شهیدفلسطینی کشف شد

وزارت بهداشت فلسطین امروز یکشنبه اعلام کرد که پیکرهای 110 شهید فلسطینی از جمله 30 نفر از اعضای یک طایفه فلسطینی از زیر آوار ساختمان های ویران، بیرون آورده شد.
کد خبر: ۲۳۰۲۳۲
به گزارش خبرگزاری فارس ،وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که تیم‌های امدادی بخش اورژانس و امدادرسانی فلسطین پیکرهای 110 فلسطینی را از زیر آوار بیرون آورده‌اند که اکثر آنها را زنان، کودکان و سالخوردگان تشکیل می‌دهند.

پیش بینی می‌شود که پیکر ده‌ها شهید فلسطینی نیز همچنان در زیر آوار خانه‌ها باقی مانده باشد که گروه‌های امدادی درتلاش برای یافتن و تخلیه آنها هستند.
 
گروه های امدادی بویژه در مناطق جبل الکاشف، جبل الریس، شرق جبالیا، القزم، عزبه عبدربه، العطاطره، السلاطین، الفخاری در شمال و شمال غربی نوار غزه پیکرهای شهدایی را یافتند که درجریان حملات هوایی و زمینی اشغالگران در خانه‌های خود محاصره شده بودند یا در خیابانها بر اثر خونریزی به شهادت رسیدند.

دکتر "معاویه حسنین" رئیس بخش امداد رسانی و اورژانس وزارت بهداشت فلسطین گفت که تیم‌های امدادی شمار زیادی از پیکرهای شهدای طایفه "السمونی" را یافتند که دست‌کم 30 نفر از آنها شهید و دهها نفر دیگر از آنها در جنوب شهر غزه زخمی شده‌اند.

بیش از 110 نفر از طایفه السمونی برای در امان ماندن از حملات هوایی و گلوله باران خانه‌های خود به یک خانه پناه برده بودند که جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی با حمله به این خانه  30 نفر از آنها را شهید کردند. 

تعداد دیگری از اعضای این طایفه نیز به علت عدم توانایی تیم‌های امدادی در یافتن آنها جزء شهدا اعلام شدند.

آمار شهدای حملات و تجاوزگری ارتش رژیم صهیونیستی با یافته شدن پیکرهای بیشتری در زیر آوارها و خیابانها درحال افزایش است به گونه‌ای که تعداد شهدا به بیش از 1300 نفر رسیده است و تعداد زخمی‌ها نیز بیش از پنج هزار و 450 نفر است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها