هجدهمین روز خونین در غزه،

تعداد شهدای غزه به 935 نفر رسید

در هجدهمین روز از حمله رژیم صهیونیستی به غزه روز سه شنبه این منطقه همچنان شاهد نبرد سنگین نظامیان صهیونیست با نیروهای مقاومت فلسطین است.رژیم صهیونیستی از آغاز تجاوز به غزه تاکنون 2200 بار به این منطقه حمله کرده است که در این حمله 935 نفر شهید و بیش از 4300 نفر زخمی شده اند که 280 تن از شهدا کودک و 95 تن زن هستند.
کد خبر: ۲۲۸۹۸۸
به گزارش شبکه خبری العالم ، در پی ناکامی رژیم صهیونیستی در حمله زمینی ، جنگنده های این رژیم ، مناطق مسکونی ، مساجد و بیمارستان ها از جمله بیمارستان کودکان الدره در شمال غزه را هدف بمب های ممنوعه فسفری قرار دادند.

در حمله هوایی صهیونیست ها نزدیک منطقه ای در شهر غزه یک ساختمان مسکونی 15 طبقه بمباران و با خاک یکسان شد.

براساس این گزارش ، اسرائیل منطقه التوام نزدیک بیت لاهیا در شمال غربی غزه را هدف قرار داد که براثر آن ده ها خانه دچار آتش سوزی شدند و همچنین شماری از شهروندان فلسطینی در این حمله زخمی شدند.

خودروهای آمبولانس نمی توانند وارد این منطقه شوند و طرف اسرائیلی به صلیب سرخ بین المللی اطلاع داد که این منطقه ، منطقه بسته نظامی است و امدادگران نمی توانند وارد این منطقه شوند .

قایق های جنگی این رژیم نیز چند گلوله به غرب غزه شلیک کردند.

گزارشها حاکیست دوشنبه شب و سحرگاه امروز  سه شنبه براثر حمله نظامیان صهیونیست به مناطق غزه ، 20 فلسطینی شهید و ده ها نفر زخمی شدند .

بولدوزرهای رژیم صهیونیستی همچنین با ورود به منطقه التفاح شماری از خانه های فلسطینیان را ویران کردند.

همچنین در حمله جنگنده های اشغالگران قدس به محل تجمع کودکان در بیت لاهیا در شمال غزه دو کودک فلسطینی به شهادت رسیدند.

در این حال شبکه تلویزیونی الاقصی اعلام کرد ، در نبردهای زمینی ، رزمندگان فلسطینی ، نظامیان صهیونیست را در مناطق الزیتون و شرق جبالیا وادار به عقب نشینی کردند.

همچنین درگیری های شدید مبارزان فلسطینی و نیروهای ارتش اسرائیل در منطقه التوام در جنوب بیت لاهیا ادامه دارد و مبارزان فلسطینی نیروهای اسرائیلی را در این منطقه محاصره کردند.

همچنین اطلاعات بدست آمده نشان می دهد که گردانهای عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش حماس یک دستگاه تانک اسرائیل را در منطقه التوام در شمال جبالیا هدف قرار داده است.

روز دوشنبه نیز یک یگان پیاده صهیونیست ها با آر پی جی ، هدف حمله نیروهای مقاومت قرار گرفت.

همچنین نیروهای جنبش مقاومت اسلامی فلسطین ، حماس ، پایگاه‌های نظامی ناحل عوز، بِِلماخیم و نقب را هدف حملات موشکی خود قرار دادند .

نیروهای فلسطینی دو نظامی صهیونیست را نیز در شرق منطقه التفاح به هلاکت رساندند و یک بالگرد اسرائیلی را سرنگون کردند.

نیروهای مقاومت همچنین 26 موشک به شهرک های صهیونیست‌ نشین بئرالسبع ، اُشکول ، عسقلان ، عین الثالثه و اوکیم پرتاب کردند که در این حملات تلافی جویانه چهار صهیونیست زخمی شدند.

گزارشها حاکی است ، هیچ چیز وهیچ کس حتی امداگران بین المللی درغزه در برابر حمله نظامیان صهیونیست در امان نیستند.

شمار امدادگرانی که تاکنون در حمله رژیم صهیونیستی به غزه کشته شده اند به 13 نفر رسیده است.

به گفته پزشکان حاضر در غزه ،‌ صهیونیست ها در حملات خود ، بر سر مردم غزه بمب هایی می ریزند که مواد منفجره آن علاوه بر ایجاد تاول روی پوست ، به قطع عضو هم منجر می شود .

حمله جنگنده های رژیم صهیونیستی به اماکن مذهبی از جمله مساجد نیز نشان می دهد، این رژیم ، نه فقط با حماس بلکه با ارزشهای دینی هم سر جنگ دارد . تخریب 53 مسجد در غزه خشم مردم این منطقه را برانگیخته است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها