بررسی‌ها نشان داده مصرف چای در زمان مناسب و با غلظت مناسب برای سلامت بدن مفید است.
کد خبر: ۲۲۸۸۵۲
به گزارش مهر، چای به واسطه داشتن فلوئور به استحکام و سلامت دندان‌ها و استخوان‌ها کمک کرده و مانع از بروز پوکی استخوان در افراد شده و به فعالیت و سلامت کلیه‌ها نیز کمک می‌کند.

رنگ موجود در چای به نسبت قهوه بسیار کم‌دوام‌تر است و براحتی نیز از روی دندان پاک می‌شود و در دهان محیطی ایجاد می‌کند که برای فعالیت باکتری‌ها و فساد دندان‌ها مناسب نیست. همچنین با توجه به این‌که مقدار کافئین موجود در چای از قهوه کمتر است موجب افزایش فوری انرژی و احساس خستگی پس از گذشت زمان نمی‌شود.

متخصصان معتقدند مصرف چای موجب افزایش فعالیت کلیه‌ها و دفع بیشتر ادرار می‌شود، اما اگر چای با غلظت زیاد و پررنگ مصرف شود، دفع مواد معدنی هم در طول روز به همراه ادرار افزایش یافته و موجب تشنگی بیشتر می‌شود.

زمان مصرف نیز مهم است، زیرا مصرف چای بلافاصله بعد از غذا موجب دفع آهن از بدن می‌شود و ممکن است با تکرار زیاد این کار، افراد بویژه دختران جوان مبتلا به فقر آهن شده و مبتلایان به برگشت اسید از معده دچار اختلالات گوارشی شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها