تجمع ضد صهیونیستی مردم تهران

تجمع بزرگ ضد صهیونیستی مردم تهران برای اعلام همدردی با مردم مظلوم فلسطین و اعلام خشم و انزجار از جنایات رژیم اشغالگر قدس در نوار غزه برگزار شد.
کد خبر: ۲۲۶۱۵۵

به گزارش خبرگزاری فارس تجمع بزرگ ضد صهیونیستی امروز دوشنبه مردم تهران با حضور اقشار مختلف مردم، برخی اعضای هیئت دولت و مقامات کشوری و لشکری در میدان فلسطین تهران برگزار شد.

در این تجمع که هزاران نفر در آن حضور داشتند مردم با در دست داشتن پرچم‌های ایران، فلسطین، حزب الله لبنان و پرچم هایی به نشانه آغاز ماه محرم و با سر دادن شعارهای مرگ بر آمریکا مرگ بر اسرائیل، یا ایها المسلمون اتحدو اتحدو خشم و انزجار خود را از فجایع اخیر رژیم صهیونیستی در نوار غزه که به همراهی آمریکا و سکوت سران کشورهای عربی انجام می گیرد، اعلام کردند.

همچنین در این تجمع پلاکاردهایی با مضامین اعلام آمادگی ملت ایران جهت حضور در جبهه های نبرد حق علیه باطل در دست مردم بود که بر روی یکی از آنها اینگونه نوشته بود «راهپیمایی و تظاهرات خوب است اما با عمل بهتر خواهد شد و از مسئولان جمهوری اسلامی نیز می خواهیم تا با موشک اسرائیل را هدف قرار دهند».

در این جمع محمد حسین صفار هرندی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به نمایندگی از هیات دولت و محمد حسن ابوترابی فرد نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی به ایراد سخنرانی پرداختند.

منوچهر متکی وزیر امور خارجه، سردار نجار وزیر دفاع، زاهدی وزیر علوم، فاطمه واعظ جوادی معاون رئیس جمهور ، سردار رمضان شریف مسئول اداره روابط عمومی و تبلیغات سپاه پاسداران، سردار عراقی فرمانده سپاه محمد رسول الله تهران بزرگ و مهدی کروبی رئیس حزب اعتماد ملی از دیگر شخصیت های حاضر در تجمع بزرگ ضد صهیونیستی امروز مردم تهران بودند.

همچنین طوماری در جهت اعلام حمایت مردم مسلمان ایران از ملت مظلوم فلسطین به امضای شرکت کنندگان در این تجمع رسید.
این تجمع دقایقی پیش پایان یافت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها